- En iyi cevaplar
- 0
çokta nadir kişiler olsada evetTürkler Çıldırmıs olmalı !!
Gerçekten iyi fikirler üzerinde kuruluyor.Artık Türkiyedeki serverler...
çokta nadir kişiler olsada evetTürkler Çıldırmıs olmalı !!
Gerçekten iyi fikirler üzerinde kuruluyor.Artık Türkiyedeki serverler...
2 oldu da neden sordunuz ?[DOUBLEPOST=1441025196,1441025066][/DOUBLEPOST]@ByClearBy Kaç yıldır minecraft sunucu işleriyle uğraşıyorsunuz?
Orası öyle ama tutulan serverler ayakta duruyor nomercymc 2013 den beri açık 2012 de de betası vardı.çokta nadir kişiler olsada evet
Zindev'in serveri de 10 aydır açık güzel sunucular ayakta zindevcraft serveri kendisi yaptı pluginleri mapi texture packı2 oldu da neden sordunuz ?[DOUBLEPOST=1441025196,1441025066][/DOUBLEPOST]
Orası öyle ama tutulan serverler ayakta duruyor nomercymc 2013 den beri açık 2012 de de betası vardı.
Katılıyorum.Zindev'in serveri de 10 aydır açık güzel sunucular ayakta zindevcraft serveri kendisi yaptı pluginleri mapi texture packı
oda güzel rpg server
Katılıyorum.
bu işi bilen kişiler server açmalı aslındaKatılıyorum.
En kısa sürede bende açıyorum işi de biliyorum şüphen olmasınbu işi bilen kişiler server açmalı aslında
Sunucunun türünden ziyade yöneticinin tecrübesi önemlidir, eğer kendini yeterince bilgili hissediyorsan sunucu türü ne olursa olsun tutar.2 oldu da neden sordunuz ?
hadi hayırlısıEn kısa sürede bende açıyorum işi de biliyorum şüphen olmasınhemde Fırtına gibi ese ese gelicez...