Bir Küçük Elveda Bizden Gelsin

emin54445444

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Bende forumda çok eski olmasam bile seni severdim :) Trove falan oynamıştık :p
Neyse diğer foruma gelirsin umarım

Ben: EminGny

Bestia II

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçekten de forumu bırakmak istediğinden emin misin?

-Lütfen duygusallık yapmayalım sinir olurum. Forumu bırakacak adam konu falan açıp dramatiklikte oscar almaz çeker gider ve arkadaşlarına da bildirir. Özellikle de forum eski zevkli halini alacakken forumu bırakmak baya tuhaf.

Bestia II

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üzüldüm yine. Kaliteli üyele gidiyor yavaş yavaş. Forum iyice saçma sapan insanlara kalıyor.
Yalnız O saçma sapan dediğin insanlara göre de sizler saçma sapan insanlarsınız. Bu böyle sözle devam eden bir kısır dögüden ibaret. Bu kadar ırkçı tarzı laflar takınıp dramatiklikte en iyi erkek oyuncu dalında adaylığa layık birisini yüceltmeye gerek yok. :şapka:

DenizCan_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
geçen yasaklandıgını görünce çok sasırdım keşke gitmeseydin :/ görüsürüz

Trazin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayrılıyorsan ayrılıyorum de sebebini söyle ne iki saat boş boş yazı okutuyorsun millete her kişi için ayrı bi başlık açmışsın. kafaya bak abi ya
yolun açık olsun

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üzüldüm yine. Kaliteli üyele gidiyor yavaş yavaş. Forum iyice saçma sapan insanlara kalıyor.
Bir zamanlar sen de saçma sapan biri idin. Forumda 600-700 mesaj üstü kişilere doğru düzgün saygı duyuluyor ne yapalım. Benim için de bir şey farketmez teknopatçı diyerek laf atan birine ben mi saygı duyacağım(seni kastetmedim). Aslında donanımları en iyi anlatan bir teknopat ve teknoseyir var ancak şu g3258 saçmalığı yüzünden koca kanalı çöp etmek ne kadar doğru bir şey. Forumda da zırt pırt ceza verdiğini de görmedim. 6 aydır sürekli aktifim 2 kere 1 günlük ceza aldım sadece.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir zamanlar sen de saçma sapan biri idin. Forumda 600-700 mesaj üstü kişilere doğru düzgün saygı duyuluyor ne yapalım. Benim için de bir şey farketmez teknopatçı diyerek laf atan birine ben mi saygı duyacağım(seni kastetmedim). Aslında donanımları en iyi anlatan bir teknopat ve teknoseyir var ancak şu g3258 saçmalığı yüzünden koca kanalı çöp etmek ne kadar doğru bir şey. Forumda da zırt pırt ceza verdiğini de görmedim. 6 aydır sürekli aktifim 2 kere 1 günlük ceza aldım sadece.
Saçma sapan derken? Ben mi saçma sapanım? Ben mesajı düşük olanlara saçma sapan üye demiyorum. Bilen bilir AkanCe vardı bi zamanlar. Benden çok mesajı vardı, ama hayvan gibi post kasıyordu. Gereksiz konuları vardı Allah aşkına tost nasıl yapılır diye konu açılır mı ya?
Yalnız O saçma sapan dediğin insanlara göre de sizler saçma sapan insanlarsınız. Bu böyle sözle devam eden bir kısır dögüden ibaret. Bu kadar ırkçı tarzı laflar takınıp dramatiklikte en iyi erkek oyuncu dalında adaylığa layık birisini yüceltmeye gerek yok. :şapka:
Gereksiz konu açıp gereksiz mesaj yazanları kastediyorum. Açtığım konuların 99%'u redstone icatları zaten. Gerekli mesajlar yazdığımı düşünüyorum.

Bestia II

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saçma sapan derken? Ben mi saçma sapanım? Ben mesajı düşük olanlara saçma sapan üye demiyorum. Bilen bilir AkanCe vardı bi zamanlar. Benden çok mesajı vardı, ama hayvan gibi post kasıyordu. Gereksiz konuları vardı Allah aşkına tost nasıl yapılır diye konu açılır mı ya?

Gereksiz konu açıp gereksiz mesaj yazanları kastediyorum. Açtığım konuların 99%'u redstone icatları zaten. Gerekli mesajlar yazdığımı düşünüyorum.
Daha farkli gereksiz insanlar var. Onlardan bahsetseydin iyi olurdu. Yani satanist,sadist,cinsel icerik paylasan,destan gibi kufur yazan. Bunlardan detaya azicik girseydin hak veririm. Bosu bosuna gunahini aldim simdi. Hele O tost nasil yapilirdan daha ilgincini gormustum. Kendi oz cekimini atip sevgili yapmaya calisanlarida gorduk :lol: cocuklar iste.

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Sana saçma sapan demedim. Genelde forumda postu düşük olanlar düzgün olsa da önemsenmiyor. Saçma sapan insan diye genellemen olmamış. Tost nasıl yapılır hakkında haklısın geçenlerde ısınmayan çay hakkında konu vardı malum ocak kendi kendine kapanıyordu sanırım.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana saçma sapan demedim. Genelde forumda postu düşük olanlar düzgün olsa da önemsenmiyor. Saçma sapan insan diye genellemen olmamış. Tost nasıl yapılır hakkında haklısın geçenlerde ısınmayan çay hakkında konu vardı malum ocak kendi kendine kapanıyordu sanırım.
Yani. Bi de ben...biliyomlar vardı. mesela benjavabiliyom diye bir üye vardı. Her yardım istenen konuya gelip alakasız da olsa ben java biliyom yapabilirim hahaha sen yapamazsın ezik tarzı mesajlar atıyodu. benredstonebiliyom vardı bunun redstone versiyonu, benskript biliyom vardı bunun skript versiyonu gibi. Bunlar böyle 5 arkadaştılar. Daha kimleri sayarım böyle sırf trol.