Minecraft GIFT CODE Çekilişi

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
O Değilde Ne biçim şartlar yahu yeni homail açıyoz yeni facebook açıyoz özel mesaj yoluyla gönder işte ?

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod zaten özel mesaj yoluyla gönderilecek, hesapları ben alacağım.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Çekiliş ne zaman yapılacak? Tarih, veya kaç kişiye ulaşıldığında?
(Kurallarda çekiliş dışı mesaj yazmayın diye bir şey olmadığı için yazıyorum.)
Edit: bu arada yandex.com mail adresi kabul ediliyor mu? Hotmail ya eposta ya da telefon istiyor onay için.)

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kişi sınırı yok, fazla katılım olursa 2.'si yapılır. Tarih belli değil, belli olduğunda konu üzerinden duyururum. Yandex'i daha önce hiç denemedim ama bir zararı olmaz sanırım. Açtığın mail'le Facebook hesabını oluşturduktan sonra gerisi önemli değil.

Edit: Ama hotmail daha iyi olur. Telefonu es geç başka bir hotmail girin yerini sallayabiliyorsun.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Kişi sınırı yok, fazla katılım olursa 2.'si yapılır. Tarih belli değil, belli olduğunda konu üzerinden duyururum. Yandex'i daha önce hiç denemedim ama bir zararı olmaz sanırım. Açtığın mail'le Facebook hesabını oluşturduktan sonra gerisi önemli değil.

Edit: Ama hotmail daha iyi olur. Telefonu es geç başka bir hotmail girin yerini sallayabiliyorsun.
Bunu söylediğin güzel oldu, gerçek girmek gerekiyor sanıyordum sallama yapıp hotmail açacağım.

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ya anlamıyom neden facebook hesabı istiyorsun ? Gerçek hesabınls birşeymi yapacakmısın onla ?

Yemek Yapmaya Çalışıyor.