Hesaba Ulaşamıyorum Lütfen Acill Yardım Edin

batuhanoyunda123321

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar, benim bir premium hesabım var. Buna Minecraft'ın kendi Launcheri'yle giriyorum. E-posta ve şifremi doğru yazdığıma emin olduğuma rağmen hesabı açmıyor... Önce şifre kayboluyor yazdığımşifre sonra açmıyor... Yardımlarınızı bekliyorum, size güveniyorum :)

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mi/necraftity Gibi Elbette o yerlerden alırsan hesabın şifresini değiştiriler girdirmezler biz bunu 1000 kez söylüyoruz kendi sitesinden almak en faydalısı :(

küfür etmedim.

Son düzenleme:

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
************ Gibi Elbette o yerlerden alırsan hesabın şifresini değiştiriler girdirmezler biz bunu 1000 kez söylüyoruz kendi sitesinden almak en faydalısı :(

küfür etmedim.
- Edit Sadece bir tavsiye " ******* " gibi durumlarda hemen mesajını editlemelisin ..

Son düzenleme:

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Eğer,
Kendi sitesi veya güvenilir olan (G2A gibi) bir siteden aldıysan işin rahat olsun onu bil. Hemen şifre ile mail hesabını kontrol et, olmadı değiştir

Ama,
Tam güvence sunmayan sitelerden, bir kişiden veya internette bulduğun bir üyelik ise yapılacak pek bir iş yok. Üyeliğin gitmiştir büyük ihtimal

Dikkat! Forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim .. Reklam , küfür , argo gibi cümle , kelime gurupları forum içerisinde yasaktır .. bu tür işlemlerin tekrarı hesabınızın yasaklanmasına veya susturulmasına yol açabilir .. İyi forumlar ..

(Küfür veya Argo Kullanmadı)

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer,
Kendi sitesi veya güvenilir olan (G2A gibi) bir siteden aldıysan işin rahat onu bil. Hemen şifre ile mail hesabını kontrol et, olmadı değiştir
Ama,
Tam güvence sunmayan sitelerden, bir kişiden veya internette bulduğun bir üyelik ise yapılacak pek bir iş yok.

(Küfür veya Argo Kullanmadı)
Reklam .. nedeni ile söylüyorum yeni yönetim ekibi " *** " gördüğü gibi susturuyor ..

DarkDraxill

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dikkat! Forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim .. Reklam , küfür , argo gibi cümle , kelime gurupları forum içerisinde yasaktır .. bu tür işlemlerin tekrarı hesabınızın yasaklanmasına veya susturulmasına yol açabilir .. İyi forumlar ..
sen neyin kafası kardeş? :pof: