MAPPER,TEXTUREPACK,VE REDSTONE BİLENLER GELSİN

geceyolcusu

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konunun adındanda anlayabileceginiz gibi 1 veya 2 kişi arıyorum çok kompleks ve türkiyede yapılacak en iyi adventure maplarden birini yapmak için mapper şart tek başıma bitiremiyecek kadar uzun sürecek ilgilenenler eklesin

Sadece bir mapper bile haritayı 1 2 hafta içinde bitimeme yardımcı olur lütfen ilgilenenler eklesin

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok Yanlış Gelmişsin Kardeşim.Konu Yeri 'Yardım Ve Destek'Olmalıydı.:pof::tehdit:

KrklynMirage

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
BU İŞİN OLAYI TEK BAŞINA YAPMAK ZATEN. O ZAMAN KADRO TOPLAYAYIM DÜNYA'NIN HER ÜLKESİNDEN ORTAYA ATAYIM 'TEK DİL' MAPI EN İYİSİ OLSUN? VARMI LA ÖLE BİŞİ?

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
BU İŞİN OLAYI TEK BAŞINA YAPMAK ZATEN. O ZAMAN KADRO TOPLAYAYIM DÜNYA'NIN HER ÜLKESİNDEN ORTAYA ATAYIM 'TEK DİL' MAPI EN İYİSİ OLSUN? VARMI LA ÖLE BİŞİ?
Bu kadar agresif bakmaman gerekiyor arkadaş sadece işbirliği yapmak istiyor. Bunun yüzlerce örneği var mesela Hypixel ve Sethbling'in birlikte minecraft hypixel herobrine's mansion haritasını yapması gibi.

geceyolcusu

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abartmana gerek yok vip arkadaşın dediği gibi sadece yardım istedim[DOUBLEPOST=1441283963,1441273987][/DOUBLEPOST]Yardım edicek kimse yokmu :p