Mübarek sen hayırlısıyla sunucuyu aç bir sonra biz gelelim.
Mübarek ne ikiliminde kaldın söyle de çözekAçıcamda işte ikilemde kaldım
![]()
Ben gelirim yetkili olmayacak mıydım zaten gelirim doğal olarak![]()
Gelen Olurmu olmazmı ikilemi !Mübarek ne ikiliminde kaldın söyle de çözek
Hele bir açta bakarız
Gelen Olurmu olmazmı ikilemi !
Aslında öyle değil güçlüleri ezmeye çalısmak içinde gelecekler bilmiyorum göreceğiz kısa süredeserver çok güzelse gelebilirler sonra sıkılınca bırakırlar.
yada serveri merak edenler gelir güzelse kalırlar kötüyse çıkarlar.
serverde güçlüler varsa sonradan gelen kişiler hep güçlülere ölüyorsa çok durmazlar.
işte böyle![]()
sonradan gelenler bir şey yapamazlar ben çok gördüm de ondan dedim anca vıp alırsaAslında öyle değil güçlüleri ezmeye çalısmak içinde gelecekler bilmiyorum göreceğiz kısa sürede![]()
Niye yapamazlar ne alaka yav Nomercymc ye benzettikleri ve benzesede benzer kime ne ki onda bile sonra gelenler tarım vb ile ilgilenip yükseliyorsonradan gelenler bir şey yapamazlar ben çok gördüm de ondan dedim anca vıp alırsa
çünkü güçlüler alım yaparsa ne olacakNiye yapamazlar ne alaka yav Nomercymc ye benzettikleri ve benzesede benzer kime ne ki onda bile sonra gelenler tarım vb ile ilgilenip yükseliyor![]()
AZ KALDI Açmak değil önemli olan önemli olan spawnıNe zaman açıcaksın sabırsızlıkla bekliyorum.
aç serveri yardım ediyim AZDA OLSA (kesin az olcak ama)AZ KALDI Açmak değil önemli olan önemli olan spawnıMarketiydi güzel görükmesiydi şuyuydu buyuydu baya büyük olmalı
![]()