Yeni hesapyapılabilir ama senin gibi birine yapıcagımı düşünmüyorum![]()
Lapynours benYeni hesap
1 Mesaj
Ben yapmanı istemiyorum zaten.
şu an bile mesaj kasıyorsun. Konu baltalamada çek git şuradan.Lapynours benama senin hesaptaki mesaj sayısına ne kadar baktıgın belli oluyo senin mesajın bence 0 bos bos post kasmıssın anca foruma faydalı ne yaptın .D
Anlamadımon first join:
teleport player to {CakmaLobi}
MySQL alanımız var nasıl yapabileceğimizi söyleseniz keşke.MySQL kullanmadan imkansız gibi görünüyor.
Oyundan çıkınca hangi sunucudaysa onu MySQL'a aktaracak ve oyuncu giriş yapınca da o sunucuya aktaracak.MySQL alanımız var nasıl yapabileceğimizi söyleseniz keşke.
Anlamadım[DOUBLEPOST=1441212357,1441209623][/DOUBLEPOST]?????
command /cakmalobi:
permission: cakmalobiayarla
permission message: &3Bu Komut'u Kullanamazsiniz!
trigger:
set {lobi.ig} to location of player
message "&6Cakma Lobi Spawni Ayarlandi."
on disconnect:
set {son.location.%player%} to location of player
on first join:
set {ilkgiris.%player%} to true
teleport player to {lobi.ig}
on join:
{ilkgiris.%player%} is true:
{son.location.%player%} is set:
teleport player to {son.location.%player%}
Hayır, çakmalobiden giriş yapacak ve oyundan çıktığı sunucuya aktarılacak.Galiba istediğin bu?Kod:command /cakmalobi: permission: cakmalobiayarla permission message: &3Bu Komut'u Kullanamazsiniz! trigger: set {lobi.ig} to location of player message "&6Cakma Lobi Spawni Ayarlandi." on disconnect: set {son.location.%player%} to location of player on first join: set {ilkgiris.%player%} to true teleport player to {lobi.ig} on join: {ilkgiris.%player%} is true: {son.location.%player%} is set: teleport player to {son.location.%player%}
aynısı olur diye düşünüyorum bir sunucuda denemedim ancak çıktığında olduğu yeri kaydediyor giriş yaptığında oraya ışınlanıyorHayır, çakmalobiden giriş yapacak ve oyundan çıktığı sunucuya aktarılacak.
Her sunucu ayrı olduğu için değerler de farklı olur.aynısı olur diye düşünüyorum bir sunucuda denemedim ancak çıktığında olduğu yeri kaydediyor giriş yaptığında oraya ışınlanıyor
Tek sunucu olucak. Sadece faction için. DDOS, Bot koruma için yapıcam.diger sunucuya ilk girişte yapsan ?
gene Accelerator dediği gibi