Minecraft: PvP Taktikleri

Sizce Yararlı Olmuşmu?

• Evet

Kullanılan: 5 71.4%
  • Hayır

Kullanılan: 2 28.6%

• Kullanılan toplam oy
    7

MrTurhan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu banaydı galiba. Her neyse cevaplayalım. Bu arada ben asla "konu çöp, düzgün konu aç" gibi saygısız tavırlar sergilemedim, sadece öneride bulundum.

Adamın konusuna saygı duy diyorsun da peki sen kimsin de bunu bana diyerek 2 senelik PVP tecrübeme saygısızlık yapıyorsun ?

Siz Türk oyuncuları sürekli burnunun dikine giderek, bir konuda sizden daha tecrübeli olan kişilerin sözlerini dinlemek yerine her seferinde kendi bildiğinizi okuyarak nereye varmayı düşünüyorsunuz neyin kafasındasınız amacınız ne ?

Allah nasip ederse ve 1.9 çıkarsa bu ay sonuna "tutku, teknik ve cesaret" temalı sanal pvp kitabımı çıkaracağım. İşte o zaman Allah izin verirse beni de sahnede göreceksin.

İyi forumlar.

Hayır Verdiysen Diyecek Hiç bişi diyeceğim yoktur o senin kararın. O Sıra şu an SG Taktikleri konusuna Hazırlanıyorum[DOUBLEPOST=1441225716,1441225478][/DOUBLEPOST]
Katılıyorum Dogru Söylüyor Biraz Fotograft Olsaymış İyiymiş.Yazılardan Çok bir şey Belli Olmuyor.
Ya O Kadar Şey Yapamadım Ama Bi Denerim

SüperAhmet

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır Verdiysen Diyecek Hiç bişi diyeceğim yoktur o senin kararın. O Sıra şu an SG Taktikleri konusuna Hazırlanıyorum[DOUBLEPOST=1441225716,1441225478][/DOUBLEPOST]
Survival Games öldü insanlar bedwars skywars vb yöneldi onun taktiklerini yap Hava Taktikleri diye :S

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
Denemekle İyi bir şey Yapmış Olacaksın.Çünkü Yazıyla Yaptıgın Zaman O Hareketleri Görmeyince Anlamıyo İnsan Video Yada Görsel Koysan Güzel Olur.Yardım İstersen Ben Videosunu Çekerim.

MrTurhan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Survival Games öldü insanlar bedwars skywars vb yöneldi onun taktiklerini yap Hava Taktikleri diye :S
Ya Onu +Zaedeus Adlı Kardeşimiz Yaptı Şimdi Özenti Olmasın Zaten Skywarsta Kötüyüm :([DOUBLEPOST=1441225931,1441225898][/DOUBLEPOST]
Denemekle İyi bir şey Yapmış Olacaksın.Çünkü Yazıyla Yaptıgın Zaman O Hareketleri Görmeyince Anlamıyo İnsan Video Yada Görsel Koysan Güzel Olur.Yardım İstersen Ben Videosunu Çekerim.
Videoyu Ben Yaparım