Minecraft'a 1 Gigabyte üstü ram verdiğimde bu hatayı alıyorum yardım edermisiniz?

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Burada olduğu gibi ilk resimde ram'i 2 gigabyte yapıyorum sonrasında ise bunu kaydedip play tuşuna bastığım zaman ikinci resimdeki hatayı alıyorum benim anladığım ingilizce ile bu sorun sanırım bu kadar ram olmamasından kaynaklanıyor tabi bu doğruysa muhtemelen yanlış anlamışımdır çünkü bilgisayarımda 3 gigabyte ram var nasıl düzeltebilirim ?

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pekala kaldırıp yükliyeyim o zaman aynı sorun daha öncede başıma geldi bu javayı kurdum 64 bit x64 tabanlı işletim sistemi yazıyor ama 32 bit java kuruyor nedenini çözemedim[DOUBLEPOST=1441027572,1441026500][/DOUBLEPOST]Sorun düzeldi. Teşekkürler.

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 GB ram vermissen hata edersin 3 GB ramin var w10 kullanıyorsun ve arkaplan uygulamalırı var zaten 1,500 2 gb si windows'a gidiyor ramin minecrafta 2gb verince bu sefer pc'nde kasmalar meydana gelebilir.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
2 GB ram vermissen hata edersin 3 GB ramin var w10 kullanıyorsun ve arkaplan uygulamalırı var zaten 1,500 2 gb si windows'a gidiyor ramin minecrafta 2gb verince bu sefer pc'nde kasmalar meydana gelebilir.
Kasma'yı bırak mavi ekran verir.
Ben Eclipse + Server + 2 Tane Minecraft açmıştım öyle olmuştu :S