Skyrim başlangıç öncesi RP'nizi yazın.

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.
Bu konu altında Skyrim'de at arabasında idama götürülmeden önce neler olduğunu, karakterinizin oraya nasıl geldiğini yazıverin bakalım. :)

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öyle başlamıyor muydu? Yani o olaydan önce oynayamıyoruz diye biliyordum ben.

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Açılımı biliyorum <_< . Ben olayı anlamadım yani neyden bahsettiğinizi. RP ne derken oyunda olan bir şey sandım lo.

Haha :D
Skyrim'de, bir iç savaş var ve biz bu iç savaşın çatışmalarından birinde yanlışlıkla tutuklanıp idama götürülüyoruz. (Spoiler değil.)
Yakalanmadan önce karakterin ne yaptığını, nasıl o noktaya geldiğini sordum. :)

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haha :D
Skyrim'de, bir iç savaş var ve biz bu iç savaşın çatışmalarından birinde yanlışlıkla tutuklanıp idama götürülüyoruz. (Spoiler değil.)
Yakalanmadan önce karakterin ne yaptığını, nasıl o noktaya geldiğini sordum. :)
Konuyu kirlettiğim için üzgünüm ama hala hem anlamadım hem derdimi anlatamadım. Benim bildiğim oyuna girdiğimiz gibi idama götürüldüğümüz. Oyuna başladığımız yer idam noktası değil mi? Ben mi yanlış biliyorum? Adamlar bizi alıp idama götürüyorlar ejderha geliyor falan, ondan öncesi yok diye biliyorum bahsettiğiniz modla mı mümkün? Lütfen biri açıklasın :(

NOT: Eğer hala anlamazsam bir daha cevap yazmayacağım konuya çünkü kirletmek istemiyorum (dememe rağmen yaptım :( ).

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Türkçe yama ile oynuyorum, aklımda kaldığı kadarıyla biz oradan geçen birisiyiz ancak işte bu stromcloak liderinin savaşının ortasında kalıyoruz ve bizide götürüyorlar.
O nedenle sonuna kadar Kuzeylilerin tarafındayım! Lanet olsun sana İmparatorluk!

Uchiha_Madara

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bir ejderdoğandım. O zaman İmparatorluk ejderdoğanların ejder bağından geldiğine inanırlardıı. Bunu ben daha fark etmezken 25 yaşlarımda beni öldürmeye karar verdiler. Tutukladılar. Ama asıl amaçları idamdı.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İki tarafta bana muhtaçtı ben de kim yenerse o alır dedim. İdama götürüldüm çünkü gerçek olamayacak kadar havalıydım, çünkü ben bir nigga'ydım.