Ortak Sorunumuz Bot [Yardım + Destek]

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Bende sunucumda bu konudan mağdurum. İnanılmaz derece bir bot yağmuru görüyoruz, 30 35 kişi bot saldırısından sonra oluyor 10-15 kişi. İyi görülen sunuculara saldırıyorlar. Başarı kıskançları yine iş başında!

Paypso

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben sunucumu AntiJoinBot ile koruyordum hiç kimse bot atamıyordu belkide sizini Ddos olabilir mi acaba ?

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Yapacağın şeyler;
- Çok kaliteli bir proxy engelleyici bul ve kullan.
- Aynı IP üzerinden oyuncu girebilme sayısını sınırla.
Proxy kullanarak asla bot giremez.
Aynı IP üzerindende giremez çünkü limitlenir.
Fakat şöyle bir şey yapabilirler.Sürekli botlar çıkar yenisi girer ve bypass ederler.Onuda engellemek için aynı IP üzerinden sürekli girmeye çalışan kişiye IP-Ban atan bir plugin kodlanabilir.(Bak bu iyi fikir kendi pluginime yapıcam :D)

Paypso

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yapacağın şeyler;
- Çok kaliteli bir proxy engelleyici bul ve kullan.
- Aynı IP üzerinden oyuncu girebilme sayısını sınırla.
Proxy kullanarak asla bot giremez.
Aynı IP üzerindende giremez çünkü limitlenir.
Fakat şöyle bir şey yapabilirler.Sürekli botlar çıkar yenisi girer ve bypass ederler.Onuda engellemek için aynı IP üzerinden sürekli girmeye çalışan kişiye IP-Ban atan bir plugin kodlanabilir.(Bak bu iyi fikir kendi pluginime yapıcam :D)
Merhaba, Muhammed, bey sizin PhoenixAntiCheat Savaş'a başlayınca alta Phoenix ile adlı fake hesab çıkıyor onu kaldırsanız çok iyi olur aslında gözükmese mümkün müdür acaba ?

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Merhaba, Muhammed, bey sizin PhoenixAntiCheat Savaş'a başlayınca alta Phoenix ile adlı fake hesab çıkıyor onu kaldırsanız çok iyi olur aslında gözükmese mümkün müdür acaba ?
Config'den görünüp görünmemesi ayarlanabiliyor.
Sanki bi ara bozuk diyorlardı o sürümü hiç denemedim.
Ama çalışması lazım.
Config: "killaura-visible"

Paypso

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Config'den görünüp görünmemesi ayarlanabiliyor.
Sanki bi ara bozuk diyorlardı o sürümü hiç denemedim.
Ama çalışması lazım.
Config: "killaura-visible"
Çok garip, insan plugin yapar o kadar'da denemez mi? :öl:[DOUBLEPOST=1441496383,1441496349][/DOUBLEPOST]Bunun bir gelişmiş versiyonunu çıkarsan ne muhteşem olur :)

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Çok garip, insan plugin yapar o kadar'da denemez mi? :öl:[DOUBLEPOST=1441496383,1441496349][/DOUBLEPOST]Bunun bir gelişmiş versiyonunu çıkarsan ne muhteşem olur :)
Zaten var ama ücretli :S

NOT: Denemiştim ama sadece yeni yaptıklarımı deniyorum hep.Her sürümde pluginin tamamını denicek değilim herhalde.Birsürü özelliği var sonuçta.Ama söylenenen buglarıda düzeltiyorum fakat buna hiç dikkat etmemişim sanırsam :D