Phoenixtr REZİLLİGİ OYNAMAYIN OYNATTIRMAYIN

TheDeadWin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bu Phoenixtr adlı sunucu başka sunucularda reklam yapıyor çok emek hırsızlığı yapıyorlar bu sunucuda oynamanızı tavsiye etmem İyi forumlar...
Arkadaşlar admin bunu görünce dediği cevaba bakın birde siz karar verin yazıklar olsun!

Son düzenleme:

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Hiç Görmedim Başka Swlerde Reklam Yaptıgını Emek Hırsızlıgı Diye Bişede Yok Ha Şu Vardır Saten Onuda Söylüyor Maplar Bana Ait Deyil Diye Açıklıyor Saten Çıkarlarınıza Ters Düştü Diye Asılsız İtiraflar Atmanız Sizi Haklı Çıkarmaz Çıkarmayacaktır .

TheDeadWin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Hiç Görmedim Başka Swlerde Reklam Yaptıgını Emek Hırsızlıgı Diye Bişede Yok Ha Şu Vardır Saten Onuda Söylüyor Maplar Bana Ait Deyil Diye Açıklıyor Saten Çıkarlarınıza Ters Düştü Diye Asılsız İtiraflar Atmanız Sizi Haklı Çıkarmaz Çıkarmayacaktır .
Ben hiçbir serveri durduk yere kötülemem.. reklam yaptığını gördümki bunu söylüyorum.

TheDeadWin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayrıca bi düşün sen o kadar reklam yapıp kendi serverine adam topluyorsun başkaları gelip senin sunucunda reklam yapıyor nasil emek hırsızlığı değil düşünsen iyi olur....

TheDeadWin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tmm Reklam Yaptı Diyelim Yapmamıştır da Emek Hırsızlıgı Hakkında Ne Söylüyeceksin
Ayrıca bi düşün sen o kadar reklam yapıp kendi serverine adam topluyorsun başkaları gelip senin sunucunda reklam yapıyor nasil emek hırsızlığı değil düşünsen iyi olur.... böyle bir şey hoşuna gidermi ?

Phoenixhub

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bir de konu açmış :D
yaşın kaç çok merak ettim :)
Senin emeğin 13 14 yaşındaki birinin sunucuna reklam atmasıyla çalınıyorsa sen bırak bu işleri, gir serverin birine emeğim çalınıcak korkusu olmadan rahatça oyununu oyna. Belli de olmaz ha belki de huniyle sandığını filan boşaltırlar yine gider tüm emekler dikkat et :kaş:[DOUBLEPOST=1441646962,1441646876][/DOUBLEPOST]

Hackdan ban filan mı yedin? :)

KralSoykan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ban yemedim :)[DOUBLEPOST=1441648500,1441648354][/DOUBLEPOST]
@Phoenixhub bunlar yan çar açıp da kendini savunmakla olmaz abicim :)

Phoenixhub

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Foruma yeni üye olduğum için katılım tarihlerinin fotolarını çekip atıcaktım ama arkadaşında katılım tarihi aynı çıktı, hmm şüphelemekte haklısın valla ne diyim ama olasılıkları sıralamayı deneyeceğim yine de;
1- Eğer 2 tane hesabım olsaydı tanıtım konusunda o hesabı kesinlikle görebilirdin (up amaçlı muhabbet)
2- Ben nicki asla Klasus koymazdım ( @Klasus alınmak yok :D ) Klaus çakması gibi duruyor. (bkz: TheOriginals)
başka da aklıma bir şey gelmiyor ama "abicim" nedir ya, o lafı söyleyişinden bile belli ediyorsun kendini

TheDeadWin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Foruma yeni üye olduğum için katılım tarihlerinin fotolarını çekip atıcaktım ama arkadaşında katılım tarihi aynı çıktı, hmm şüphelemekte haklısın valla ne diyim ama olasılıkları sıralamayı deneyeceğim yine de;
1- Eğer 2 tane hesabım olsaydı tanıtım konusunda o hesabı kesinlikle görebilirdin (up amaçlı muhabbet)
2- Ben nicki asla Klasus koymazdım ( @Klasus alınmak yok :D ) Klaus çakması gibi duruyor. (bkz: TheOriginals)
başka da aklıma bir şey gelmiyor ama "abicim" nedir ya, o lafı söyleyişinden bile belli ediyorsun kendini
Tabiii sen emek nedir bilmessin o aayrı mesele sana yapsalar çok hoşuna gider. Sen emek nedir bilmiyorsun bile çünki başkalarının emeğini çalıyorsun o adam o kadar emek verip serverine adam topluyor ve sen gelip reklam yapıyorsun emek hırsızlığı değilde ne bu şimdi ?
Tmm Reklam Yaptı Diyelim Yapmamıştır da Emek Hırsızlıgı Hakkında Ne Söylüyeceksin
Neden sustun?

Son düzenleme: