toymachine22
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar kişisel blog kanalıma hoşgeldiniz. En güncel VLOG;
DİĞER VLOGLARIMA AŞAĞIDAN GÖZ ATABİLİRSİNİZ
Son düzenleme:
O da Ekin gibi soymaz inşallah.Girişin bile ekin soyak be kardeşim
İlk vlog ve yarı deneme vlog diye öyle. Bir sonraki vlogda kendi intromla gireceğim[DOUBLEPOST=1441532163,1441532091][/DOUBLEPOST]Girişin bile ekin soyak be kardeşim
Biz ekin soyakla hemşehri falanız tanıyorum konuşmuşluğum var. İzni aldm önceden de şimdi ekin sıkıntı çıkartınca tereddüt ettim. Ama bu işi yapmaya karar verdim.[DOUBLEPOST=1441532254][/DOUBLEPOST]O da Ekin gibi soymaz inşallah.
Teşekkürler günlük halim bu benimooo Şekilsin kardeşim![]()
![]()
Yaptıklarını yapmıyorum dostum sadece proje ve o projenin iskeleti, püf noktaları benziyor.[DOUBLEPOST=1441998619,1441964314][/DOUBLEPOST]VLOG - Selfie için 15 dakika Yalvarıp Sinemaya Geç Kalmadık eklendi !Başarılı, ancak Ekin Soyak'tan daha yaratıcı olabilirsin. Onun yaptıklarını yapmayarak başla mesela.
Bende yapmak istiyorum bu işi ancak cebimde para ve kameram yok. Zaten en az 15'te falan başlamam gerekir ben 14'üm daha
ahah ne alakaEkin parayla estetik yapmamıştır inş.
hahahah hatırladım o twerk zamanlarınıDo more twerk and get money ;(
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sürekli takıldığım biri yok. Ömerle takılıyoruz bayağı ama challange yapacak ortamımız yokÇelınç yapmaya başla bence dont laugh marşmelow vesayre
Nasıl biri olduğumu az çok görmüşsünüzdür. Alışveriş merkezi hmm. Düşüneyim dostum. Ne gibi şeyler teklif edeyim mesela?alış merkezlerinde kişilere teklif edebilirsin ekin gibi satmada arkilerini![]()