Kişisel VLOGlarım ve Önerileriniz

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar kişisel blog kanalıma hoşgeldiniz. En güncel VLOG;
DİĞER VLOGLARIMA AŞAĞIDAN GÖZ ATABİLİRSİNİZ

Son düzenleme:

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Girişin bile ekin soyak be kardeşim
İlk vlog ve yarı deneme vlog diye öyle. Bir sonraki vlogda kendi intromla gireceğim[DOUBLEPOST=1441532163,1441532091][/DOUBLEPOST]
O da Ekin gibi soymaz inşallah.
Biz ekin soyakla hemşehri falanız tanıyorum konuşmuşluğum var. İzni aldm önceden de şimdi ekin sıkıntı çıkartınca tereddüt ettim. Ama bu işi yapmaya karar verdim.[DOUBLEPOST=1441532254][/DOUBLEPOST]
ooo Şekilsin kardeşim :) :kaş:
Teşekkürler günlük halim bu benim :) :D[DOUBLEPOST=1441532956][/DOUBLEPOST]Kanala abone olursanız sevinirim arkadaşlar günlük vloglar gelecek[DOUBLEPOST=1441537920][/DOUBLEPOST]Vlog #2 pazartesi akşamı geliyor beyler !![DOUBLEPOST=1441879494][/DOUBLEPOST]1 saatte 77 görüntülenme aldık arkadaşlar. Herkese teşekkürler. Önerilerinizi bekliyorum[DOUBLEPOST=1441962419][/DOUBLEPOST]VLOG - Dünyanın En Kısa VLOGU eklendi !

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başarılı, ancak Ekin Soyak'tan daha yaratıcı olabilirsin. Onun yaptıklarını yapmayarak başla mesela.
Bende yapmak istiyorum bu işi ancak cebimde para ve kameram yok. Zaten en az 15'te falan başlamam gerekir ben 14'üm daha

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başarılı, ancak Ekin Soyak'tan daha yaratıcı olabilirsin. Onun yaptıklarını yapmayarak başla mesela.
Bende yapmak istiyorum bu işi ancak cebimde para ve kameram yok. Zaten en az 15'te falan başlamam gerekir ben 14'üm daha
Yaptıklarını yapmıyorum dostum sadece proje ve o projenin iskeleti, püf noktaları benziyor.[DOUBLEPOST=1441998619,1441964314][/DOUBLEPOST]VLOG - Selfie için 15 dakika Yalvarıp Sinemaya Geç Kalmadık eklendi !

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çelınç yapmaya başla bence dont laugh marşmelow vesayre
Sürekli takıldığım biri yok. Ömerle takılıyoruz bayağı ama challange yapacak ortamımız yok :D Yani bayağı iyi arkadaşız ama genelde Ömer bizim EVE gelmez yada ben onların evine gitmem neden bilmiyorum :D . Ev ortamında challange yapamayabilirim ama dışarıda 1-2 birşeye bakabilirim. Değerli yorumun için teşekkürler :D

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
alış merkezlerinde kişilere teklif edebilirsin ekin gibi satmada arkilerini :(