Bungeecorsuz hub server açtım ve pluginler çakıştı ne yapıcam !

AhmetTR_735

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bartuzan bungeecordsuz açmayı buldum illahi bungeecordlu olamsına gerek yok PerWorldPlugins plugini ile her dünyaya özel plugin felen yaapbiliyorsun[DOUBLEPOST=1441637473,1441637438][/DOUBLEPOST]Bartuzan bungeecordsuz açmayı buldum illahi bungeecordlu olamsına gerek yok PerWorldPlugins plugini ile her dünyaya özel plugin felen yaapbiliyorsun

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bartuzan bungeecordsuz açmayı buldum illahi bungeecordlu olamsına gerek yok PerWorldPlugins plugini ile her dünyaya özel plugin felen yaapbiliyorsun[DOUBLEPOST=1441637473,1441637438][/DOUBLEPOST]Bartuzan bungeecordsuz açmayı buldum illahi bungeecordlu olamsına gerek yok PerWorldPlugins plugini ile her dünyaya özel plugin felen yaapbiliyorsun
Sorunların ardı arkası kesilmez güven bana .. o hatayı düzeltirsin başka hata çıkar en kötüsü ise ilk iki serveri tamamlarsın 3.yü yaparken lag yapar sunucu çöker okadar serveri taşıyamaz bilgin olsun :S

tek çözüm
> Bungeecord server kurmak <
:yastık:

MrQBaron

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eğer "Kalite" Senin İçin bir şey İfade Etmiyorsa, Bu Kafayla İlerlersin.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bak ben hub server kuruyorum. Aylık yaklaşık 200tl ödüyorum (benim için az.) Anca öle kurarsın hub sw. o senin dediğin eski devirde kaldı.