Yeni videocuğuuuum ^.^ Iyi seyirler :P

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yaptığım listeye/sıraya uydum ve yeni GTA V Videocugum geldi ! ^_^

GTA V 3. Bölüm [Bonzaici Abi Burdamı ?]

Grand Theft Auto V 3. Bölüm [Bonzaici Abi Burdamı ?]

Iyi seyirler dilerim ^.^

Destek için kanala abone olup beğenmeyi unutmayınız ^.^

@LegendWH @Gökçemis @zRedDragon @NeonSpade @Rayandu @Minecraftplayerr @KebabReyiz @yoloman @DenizCan_ @TheKordon @BurnerTroll @Miyooo @PluginciJoJuK @Monkeygunner5000 @Uchiha_Madara @uzumakimazuri @EminGny @Avetrox @Skrillox @PnowsMC @Külse02 @MantisWrath @Kovalski @KübraERG @Bay ZZ @Tzadiqel @B35T14 @Tnehow @fyreUK @adenzu54 @_EmreEge_ @Zorin @Mr_TeneKe @MeapBoy @DeathLightt @Rookies @Wasdefd @mciltrot34 @Enfalx @Forumİmamı @ErenBeyazkurt @Anjo_TR @NemesisX @Vienicome @FakeAngel @Helter @ByClearBy @BuzzyRai @Erenbulbul @Mr_TeneKe @Krumb069 @Epistomoloji @Zorin @Rayandu @fyreUK @Frostyk @toymachine22 @LordTs @LegendWH @Gökçemis @zRedDragon @NeonSpade @Rayandu @Minecraftplayerr @KebabReyiz @yoloman @DenizCan_ @TheKordon @BurnerTroll @Miyooo @PluginciJoJuK @Monkeygunner5000 @Uchiha_Madara @uzumakimazuri @EminGny @Avetrox @Skrillox @PnowsMC @Külse02 @MantisWrath @Kovalski @KübraERG @Bay ZZ @Tzadiqel @B35T14 @Tnehow @fyreUK @adenzu54 @_EmreEge_ @Zorin @Mr_TeneKe @MeapBoy @DeathLightt @Rookies @Wasdefd @mciltrot34 @Enfalx @Forumİmamı @ErenBeyazkurt @Anjo_TR @NemesisX @Vienicome @toymachine22 @LordTs @KRHN @Architect_ @Mockingjayyv3 @Mockingjayy @OneMoreTime @MantisWrath @Kaan697 @İnanılmaz @yentibaba @yentiana @InnocentBunny @Ultravision @Tnehow @MrDeichor @Mr1KinG @YohAsakura @MhaWTHoR

Son düzenleme:

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
sonuncu etiketlenmek olsun yinede etiketlendim ve videon cok guzel olmus

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Taglistini çaldım lazım olur belki .s.s

Sent from my iPhone using Tapatalk
Gelen geçen çalıyor zaten emek hırsızları :öl::ayran::ölüm::tehdit:
Ben gidiyorum, sebebini anlamışsınızdır.
Etiketli olmadıgındanmı :/
sonuncu etiketlenmek olsun yinede etiketlendim ve videon cok guzel olmus
Sağolasın ^_^
oo Anjo ^_^

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
gta v candır devam et :)
Pazartesi Gta V Hikaye
Salı Ark Survival
Çarşamba Naruto Shippuden
Perşembe Mount and Blade
Cuma CS:GO
Cumartesi LoL

Diye ayarlamıştım açıkcası ama izlenmelerde aşırı bir düşüş var reklam yaptıgım yerden banlandıgım için sanırım yeni hesapta açamıyorum açıcak biri lazım bana :/

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Pazartesi Gta V Hikaye
Salı Ark Survival
Çarşamba Naruto Shippuden
Perşembe Mount and Blade
Cuma CS:GO
Cumartesi LoL

Diye ayarlamıştım açıkcası ama izlenmelerde aşırı bir düşüş var reklam yaptıgım yerden banlandıgım için sanırım yeni hesapta açamıyorum açıcak biri lazım bana :/
naruto cs go gta v izlenmeleri iyi mount and blade iyi değil plugin tanıtımlarına devam et