TPS Değeri Çok Düşüyor Ping Coşuyor

Cremranyec78

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar;

Bu sabah
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
'dan bir Dedicated (Fiziksel Sunucu) aldım. 2 tane server var üstünde ve 2 tane ip var. Ana ip'de kurulu olan serverin TPS'si 19'un altına düşmezken benim ana serverim 2 3 kişi olsa bile 5 TPS düşüyor ve ping 600 - 1000 lere çıkıyor. Bunu bir plugin yapıyor olabilir mi ? Nitrado'dayken böyle bir sorun yoktu. VDS almıştım paylaşımlıdır diye lag yapıyordur dedim Dedicated aldım ama nafile, bi el atarmısınız makine'den görüntüler..

Ayrıca 1 TB hdd alacaktım ama daha hızlı okuma yazma olsun diye 240 ssd aldım.

İşlemci;

İnternet Hızı;

İyi Forumlar, Yardımlarınız İçin Teşekkürler :)

Cremranyec78

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hayır hava atmaya çalışmıyorum gerçekten tps 5 lere düşüyor saçmalama.[DOUBLEPOST=1441644346,1441644189][/DOUBLEPOST]Ayrıca benim reklamım minecraft sunucularında var. Hava atmaya çalışsam orda atarım, gerçekten yardıma ihtiyacım var.

Cremranyec78

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tamamda, arkadaşıma açtığım sunucuda ping 50 yi geçmezken ana sunucunun tps si 5 e düşüyor ve 600-1000 e çıkıyor ping çok saçma değil mi ?

Cremranyec78

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Belki öyledir ama, benim aklıma almayan şu; Alt sunucu 20 30 kişi girse bile hiçbir şey olmazken ki alt sunucuya verdiğim özellikler daha düşük 50 pingi geçmiyor , ana sunucuda ne varsa verdim yinede pingi düşüremedim...

Ruecard

Java Geliştiricisi
En iyi cevaplar
0
TPS işlemci hızına dayalı biçimde çalışır, burada pingin önemi işlemcide yapılan işlemlerin oyunculara hızlı veya yavaş olarak gönderilmesidir. İşlemcilerden pek anlamam fakat sunucunuzun haritasını, eklentilerini, oyuncuların hareketlerini ve daha birçok şeyi kaldıracak bir işlemciye sahipmişsiniz gibi gözükmüyor. Gene de bir eklenti işlemciye fazla yükleniyor olabilir, sunucuyu bir eklentisiz açın bir eklentili öyle aradaki farka bakın.

Cremranyec78

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@Ruecard, Çok haklısınız şimdi fark ettimde pluginler yüklüyken işlemci kullanımı %70 lerde geziyordu pluginleri kaldırdım %10'a bile çıkmıyor. TPS düşmüyor ve ping 45'in üstüne çıkmadı

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Yöncüyü bende kullandım dedicated sunucularında hiçbir sıkıntı yoktu tam performans, VDS sunucular için aynısını söyleyemeyeceğim hepsi overloaded, senin sorunun büyük ihtimalle eklentilerden kaynaklıdır.

Hile koruması kullanıyorsan onları, skript varsa skriptlerini ve sorunlu olabileceğini düşündüğün bir dünya var ise onu kontrol et.

Cremranyec78

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Biraz önceki yorumumda da dediğim gibi CPU 1'i kullanıyor sadece ama ben hepsini kullanması için ayarladım. Bu sorunu nasıl düzeltebiliriz ?[DOUBLEPOST=1441650487,1441650467][/DOUBLEPOST]Ayrıca skript yok ama NoCheatPlus var ?

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Biraz önceki yorumumda da dediğim gibi CPU 1'i kullanıyor sadece ama ben hepsini kullanması için ayarladım. Bu sorunu nasıl düzeltebiliriz ?[DOUBLEPOST=1441650487,1441650467][/DOUBLEPOST]Ayrıca skript yok ama NoCheatPlus var ?

NCP, sanmıyorum sorun çıkaracağını.

Hata spamlayan bir plugin veya yüklenmeyen bir plugin üzerine yoğunlaşmanı tavsiye ederim, olmadı hosting şirketine de bi' danış.

Kesinlikle self-managed hizmet sağlarlar gerçi pek yardım etmeyebilirler.[DOUBLEPOST=1441650749][/DOUBLEPOST]Ahanda buldum sorunu tamamdır, startup parameterlarını kontrol etmen lazım.

BaranArslanMRJ

100. Sipariş - 50+ Müşteri | www.kareblok.com
En iyi cevaplar
0
NCP, sanmıyorum sorun çıkaracağını.

Hata spamlayan bir plugin veya yüklenmeyen bir plugin üzerine yoğunlaşmanı tavsiye ederim, olmadı hosting şirketine de bi' danış.

Kesinlikle self-managed hizmet sağlarlar gerçi pek yardım etmeyebilirler.
sunucu başlatma.bat'ın ramlarını aynımı yaptın örnek veriyorum :
Xmx30M -Xms30M