bangır bangır

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Gül gibi uyuyan yılanı uyandırdın .(

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ne diyeyim şimdi :C
*Hotaru adlı kız her yıl dedesinin dağ tanrısı denilen ormandaki evine kalmaya gidiyor, 6 yaşında iken ormanda kayboluyor. Efsanelere göre o ormanda gulyabaniler yaşadığı söyleniyor. Hotaru ağlarken onu Gin adında bir gulyabani bulup, onu evine götürüyor. Dağ tanrısı Gin'e bir büyü yapmıştır ; eğer bir insana dokunursa yok olacaktır. Bu ikisi her yıl buluşuyor falan böyle gidiyor. Tek bölümden oluşuyor 45 dakika

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
*Hotaru adlı kız her yıl dedesinin dağ tanrısı denilen ormandaki evine kalmaya gidiyor, 6 yaşında iken ormanda kayboluyor. Efsanelere göre o ormanda gulyabaniler yaşadığı söyleniyor. Hotaru ağlarken onu Gin adında bir gulyabani bulup, onu evine götürüyor. Dağ tanrısı Gin'e bir büyü yapmıştır ; eğer bir insana dokunursa yok olacaktır. Bu ikisi her yıl buluşuyor falan böyle gidiyor. Tek bölümden oluşuyor 45 dakika

Sent from my iPhone using Tapatalk
acıklı bi şeye benziyo

ama sao en iyi anime

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Gül gibi uyuyan banını uyandırdın garanti bildin beni kandırdın.Yürek yemiş sanki mübarek neyine güvendin evladım.Yavrum kaldır hesabını teslim ol banım çok hızlı.Sabret ban çıksın sana ben göstercem bu forumun yollarını ^_^ ♪ ♫