Hadi görüşürüz

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forum öldü :p bir umut kalıyordum da üzgünüm çürüdü burası xd . 2 3 şey söyleyeyimde ;
Uzun süredir gitmeyi planlıyordum (@Enderiatus senden hızlıyım asdas)
Eski kitle git gide azalırken bir darbe de ben vurmak istedim xd Forum üyelerinden yönetime kadar batmış durumda(herkes üstüne alınmasın lütfen). Bunu okuyanlarda büyük ihtimalle saçmaca sebeplerden konumu kapatırlar .d Forumda Mimari konu açma ve bazı değerli arkadaşlarıma ulaşmak için ara sıra bulunacağım. Bana ulaşmak isteyen olursa skype live:naruto_diren

Gitmemi özetleyecek olursak : Laf anlamayan birine laf anlatırken kaldırılan yorumum diyebiliriz
her neyse . yorumumu kaldıran kim bilmiyorum bana özelden ulaşabilir konuşmak isterse.
:şapka:Görüşürüz :şapka:

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben varım hala gidenler var :| . Neyse görüşürüz m8 (şu görüşürüz kelimesinin yerine yeni bir kelime bulunmalı çok ters düşüyor :| )

BuzzyRai

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Goruşuruz...................................................................................................................................................................................... Kawai Suratlı Direncan Goruşuruz (Profilinden yola cıktım )

Robordo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Biride çıkıp demiyor ki ''Forumu bırakan bir kişi neden konu başlığına görüşürüz yazar?''. :hmm:
Tamam forumu bırakıyorsun hadi güle güle de ara sıra foruma mimari konu açmak için veya arkadaşlarına ulaşmak için girmen forumu bıraktığın anlamına gelmiyor. Sadece ara sıra girmek, forumu bıraktım olmuyor. Sonuçta forumu bıraktığın halde foruma ara sıra giriyorsun sencede bu dediğin mantıksız olmuyor mu?