yeni launcherlardan

erer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba minecraft ı bırakmamın üzerinden epey bir süre geçti ( en son oynadıgım sürüm 1.5.2 idi ) o zamanlar mod vs yüklerken fml dekileri minecraft ın içine atardık olurdu. Bugün küçük bir kuzenim mod kurmak istediğini söyledi ve minecraft a baktığımda launcher üzerinden version seçme olayı vs yapmış bazı ilaçlı sürüm hazırlayan arkadaşlar. launcherdan 1.8 sürümünü seçtim ( kuzenim 1.8 için mod istediğini söyledi ) girdim sonra çıkıp eski yöntemi denedim fakat olmadı şu an fml ve modu böyle bir sürüme nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?

Not : 2-3 senedir foruma girmediğim için herkesden özür dilerim.

erer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1.8 için Forge'u indirip kuracaksın. Sonra modları mods klasörüne atacaksın.
şu an bilgisayarında 1.7 1.5 ve 1.8 bahsettigim launcherdan indirilip kurulmus. Sanırım yeni fml ler otomatik kuruyor kendini 1.8 fml indirip kursam sonra o launcherdan 1.8 i seçip girsem olur mu ?

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
şu an bilgisayarında 1.7 1.5 ve 1.8 bahsettigim launcherdan indirilip kurulmus. Sanırım yeni fml ler otomatik kuruyor kendini 1.8 fml indirip kursam sonra o launcherdan 1.8 i seçip girsem olur mu ?
Forge yüklendiğinde installer
Forge 1.8...... ile başlayan yeni bir versiyon oluşturur. Onu seçip girersen forge lu versiyona girmiş oşursun

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Forge yüklendiğinde installer
Forge 1.8...... ile başlayan yeni bir versiyon oluşturur. Onu seçip girersen forge lu versiyona girmiş oşursun

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki teşekkürler