Sizce mantıklı bir fikir mi ?...

Fikir mantıklı mı ? Sevilir mi ?

• Evet

Kullanılan: 11 61.1%
  • Hayır

Kullanılan: 7 38.9%

• Kullanılan toplam oy
    18

Blackpink35

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Zaten modlu sunucularda var dediğin bu sistem kale savaşları o kaleye npc ekleme vs. Ama bunu plugin ile yapman zor gibi.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten modlu sunucularda var dediğin bu sistem kale savaşları o kaleye npc ekleme vs. Ama bunu plugin ile yapman zor gibi.

O iş bende kalsın. Siz sadece sevilir mi onu söyleyin :D ben her şeyi yaparım. Hatta sizde yaparsınız, tek sırrı hırs :D Bende o hırs dolusuyla var aslında şimdiden başladım :D

Blackpink35

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sana bağlı modlu sunucuda bile tutuyor. Plugin ile yaparsan baya tutar. Ama plugin ile yapılabileceklerde sınırlı. Yapıcağın plugini satabilirsinde. Yani sadece kendi sunucunda tutarmı diye düşünme tutmazsa satarsın. Zira herkes öyle bir plugini kodliyamaz.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Olabilir ama l sw tutması için 2 olay gerekli;
1) Minecrafttaki türk oyuncular artık faction tipinden bıkmalı (İmkansıza yakın)
2) İyi bir reklam ve tanıtım yapmalı aksi halde gelen olmaz
Güzel fikirli olanlar genelde yukardaki 2 olaydan dolayı yarı yolda kalıyor gerisi zaten iyi sunucu gereksinimleri

Blackpink35

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Plugin kodluyorsan yabancı dilinde vardır. Tavsiyem yabancı sw açabilirsin. Türkiyede minecrafta genelde hile yapmak için trollemek için yada arkana geçip shifte basmak için yada lapis kazıp sw zengin olmak için giren çok var. Yani senin açıcağın swninde plugininde değerini bilmezler burda. Saten sadece kendi sunucunu düşünerekte yapma plugini. Belki çok iyi plugin yaparsın çok tutar satarsın.

C

Creeper452

Ziyaretçi
Kardeşim inanır mısın bilmem ama benim de aklımda buna benzer bir fikir vardı. Factionlar doğru düzgün iş görmüyor sadece kuruyorsun bir iki kişi topluyorsun, daha sonra 2-3 savaş derken clan ÇÖP. Kolay gelsin :)

Kardeşim inanır mısın bilmem ama benim de aklımda buna benzer bir fikir vardı. Factionlar doğru düzgün iş görmüyor sadece kuruyorsun bir iki kişi topluyorsun, daha sonra 2-3 savaş derken clan ÇÖP. Kolay gelsin :)
Bir keresinde eklenti yazmayı başarabilmiştim ama tabi ki yardım alarak. Fazla bilgim yok ama ilerde bilgisayar dillerini öğrenmeyi düşünüyorum.

Eğer sunucu logosu falan düşünüyorsan özelden iletişime geçebilirsin benimle. Photoshop bilgim var :D

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Global aç, Türklere bu sunucu için para harcama gereksiz yere, açsan tutar,ben gelirim diyenlerin hiçbiri gelmez bunada eminim.

Sent from my iPhone using Tapatalk