Laptopum açılmıyor

BHgg

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben BHgg Laptobum dün aniden kapandı fişe takılı oynuyordum.laptobun yanında ki ışık yanmıyordu.adabtöre takılan fişle biraz oynadım ve çalıştı.Bugün ise hiç ışığı yanmıyor.adabtöre elimi açıp bir tane geçirince 4-5 sniye yanıyor sonra ışık yine sönüyor.
lütfen yardım edin telefondan yazarken öldüm minecraft oynamak istiyorummm

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
  1. Laptop'a herhangi bir USB aygıt bağlıysa çıkartın. Örneğin yazıcı, taşınabilir disk gibi.
  2. Notebook'un adaptörünü fişten ve notebook'tan çıkartın.
  3. Notebook'un elektrik bağlantısını kestikten sonra bataryayı yani pili çıkartın. Notebook'un altında pili çıkartmak için bir düğme benzeri parmagınızla sağa veya sola ittirebileceğiniz bir düzenek göreceksiniz bunu kullanarak pili çıkartın.
  4. Bu şekilde 10-15 saniye açma kapama düğmesine yani, power düğmesine basılı tutun.
  5. Daha sonra 10-15 dakika bu şekilde bekletin.
  6. Laptopun pili olmadan doğrudan adaptörü bağlayın ve açmayı deneyin, dizüstü açıldı mı?
  7. Dizüstü açıldıysa kapatın, açılmadıysa sonraki aşamaya geçin.
  8. Laptop'un pilini takın.
  9. Şimdi adaptörü bağlayın ve 10-15 dakika şarj olması için bekleyin.
  10. Şimdi laptop'u açmayı deneyin.

BuzzyRai

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bataryası Yanmış Olabilir Şarj Cihazı Bozulmuş Olabilir ? Bu ihtimalde Var Şarj Cihazı Bozulduysa Şarj Edemezsin

BHgg

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler uğraşıyordum yine bi baktım adabtörden kokular geliyor demekki Laptop ölmüş zaten yenisini alamam xd

E2003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BHgg

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
6 yıl oldu

E2003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi