Gene Steam Gene Sorun :/

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İki Gündür TTNET ile oyun indirmeye çalışıyorum.Sonunda İndi.Ama Yükleme Tamamlanırken tabii ki Herzamanki gibi Çok Kaliteli Olan Ağ Bağlantısı Markası "TTNET" Yüzünden Hata Verdi.(Araştırdım).Yardım Edebilecek Varmı??

Hata:steam Sunucuları şu an Saints Row : The Third İsteğinizle Uğraşamayacak Kadar Meşgul.

Hata Kodu:53

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam Yanlış Anlamada Yani Araştırdım İnternet ile alakalı diyor ama hiç çözüm yolu yok.Yani Ben PC ye zaten Reset Attımda Olmadı Geleyim Sorayım Dedim :/

Edit:Çözüm Yolu Yok derken adam akıllı yok :D

Birde Mobil Veri Bağlayın Dedilerde Bilgisayar Eski Yani Onları Yapabilmem için yeni bilgisayarların Uzaktan Ağ Özelliğinden Lağzım :/

loci

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlış yönlendirmek istemem ama \steam\steamapps\ dizininden oyunun dosyalarını koplayın ve steam i silip tekrar yükleyin.
Belki işe yarayabilir.

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlış yönlendirmek istemem ama \Steam\steamapps\ dizininden oyunun dosyalarını koplayın ve steam i silip tekrar yükleyin.
Belki işe yarayabilir.
Tabi 10GB yi Kopyalamak Çok Kısa Sürüyor Zaten.

Ah TTNET..... Vah TTNET..... Ne ettin sen bize TTNET...... Kardeşim çözüm yolunu söyliyimmi :) TTNET'i bırak SüperOnline'a bak :D
Hocam Liseye Başlayınca Zaten Full Kesilecekte Başlamadan Bi Tadını Çıkarayım Dedim TTNET Bi Bitmedi Arkadaş Sözde 5 aylık sözleşmeydi 2 yıl geçti hala kullanıyoruz

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Oyunun bütünlüğünü doğrulat düzeliyor. Bende de saints row the third de aynı hatayı vermişti

loci

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabi 10GB yi Kopyalamak Çok Kısa Sürüyor Zaten.

Hocam Liseye Başlayınca Zaten Full Kesilecekte Başlamadan Bi Tadını Çıkarayım Dedim TTNET Bi Bitmedi Arkadaş Sözde 5 aylık sözleşmeydi 2 yıl geçti hala kullanıyoruz
Başka çözüm yolu bulana kadar başka çaren var mıdır ?
ikincisi SSD değilse bende suç yok. -_-