Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar konuyu galiba yanlış yere açtım bilmiyorum ama sorum su 36 mesaj atmama yardımıcı olmama ragmen hala agac yumrukluyucuyum eskiden bedrock kaşifiydim sizce nasıl level (Rütbe atlanıyor)
Yoo sadece ya spamdan ya da konuyla alakasız mesaj atmaktan yersin böyle kasıtlı olarak mesaj kasarsan. Gerçi eskiden mesaj kasmadan uyarı veriliyordu ama artık var mı aynı uyarı bilmiyorum. Göreli uzun zaman oldu.
Ne yapacaksın fazla mesajı. Beğenin çok olsun onu düşün. Boş yere mesaj atma güzel mesaj at ki beğenin çok olsun. Ne yapacaksın mesaj sayısını. İstersen benden sana max 517 mesaj transferi olsun.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.