TL İle Premium Alma Sitesi Önerebilirmisiniz ?

Skrillox

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım Minecraftı Alma Kararı Aldı Bildiğiniz Güvenilir Bütün Bilgileri Değişebilen Site Önerebilirmisiniz ?

Minecraft.net Adresinden € ile Alındığı İçin Oradan Alamıyoruz.

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Maxigame adlı bir site vardır oradan gift code alabilirsiniz fakat bu size 75 - 80 Tl ye patlar Kredikartı - Mobil ödeme vs. ödeme seçenekleri var.
Edit: Bende o siteden aldım gayet memnunum.

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle minecraft.net dışı bir siteden almayın önermiyorum, ayrica yasal olmamakla beraber adam hesabınızı calar ve paranız boşa gider siz buna dava bile açsanız ''minecraft.net ve minecraftEDU harici resmi satış yoktur'' benzeri ibare var mojangın sitesinde ondan dolayı davayı kaybedersiniz ayriyetten ben minecraft.net'den aldım paypal yolu ile 68 tl 'ye otomatik kur çeviriyor zaten euro olarak gitmiyor senden para (bildigim kadari ile).

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle minecraft.net dışı bir siteden almayın önermiyorum, ayrica yasal olmamakla beraber adam hesabınızı calar ve paranız boşa gider siz buna dava bile açsanız ''minecraft.net ve minecraftEDU harici resmi satış yoktur'' benzeri ibare var mojangın sitesinde ondan dolayı davayı kaybedersiniz ayriyetten ben minecraft.net'den aldım paypal yolu ile 68 tl 'ye otomatik kur çeviriyor zaten euro olarak gitmiyor senden para (bildigim kadari ile).
ben bir tek minecraft.net yasal diye biliyordum

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Qrdş google.com'a paypa yaz, hesap oluştur, para yolla, minecraft.net'e gir, paypaldaki parayı aktar. Bu kadar bitti gitti. Güle Güle kullan. Yalnız ben senin arkadaşına mc önermiyorum alacaksa Battlefield gibi oyunlar almalı. Minecrafta 60+ tl değmez.

Skrillox

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Qrdş google.com'a paypa yaz, hesap oluştur, para yolla, minecraft.net'e gir, paypaldaki parayı aktar. Bu kadar bitti gitti. Güle Güle kullan. Yalnız ben senin arkadaşına mc önermiyorum alacaksa Battlefield gibi oyunlar almalı. Minecrafta 60+ tl değmez.
Napalım Gönül Bu Atada Konuyoo Neyse :D

PesEtmeyen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
minecraft.net'den başka hiçbir yerden minecraft premium alma, ************ falan ****************'dan para çalıyorlar yani bence o sitelerden alma, minecraft.net'den falan alda ben ******* takılıyorum gayet iyi yani :D neyse minecraft.net'den al.