PATTES KÖFTESİ - İNTRO (Lütfen izleyip düşüncelerinizi beyan edin)

goliac

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Ben kanalım için ufak bir intro yaptım. bunu yaparken camtasia 7 kullandım. lütfen intro hakkında düşüncelerinizi yazın çünkü bunlar benim için çok önemli.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Daha güzel intro olabilirdi.
oradaki 3 saniye karanlık değilde başka bir şey olabilirdi.

goliac

Marangoz
En iyi cevaplar
0
c4d ve ae kulansaydın çok güzel olabilirdi
grafik ve animasyon konusunu hiç bilmeyen bir insanım, bu yüzden cd4 dün ne olduğunu bilmiyordum:) sen dedikten hemen sonra üstünkörü bir bakındım ve bu programı öğremmemin uzun zaman alacağını farkettim. Bu yüzden bunu yapamam.

Daha güzel intro olabilirdi.
oradaki 3 saniye karanlık değilde başka bir şey olabilirdi.

orayı insanı merakta bırakıp etkilemesi için boş bırakmıştım ama dediğin gibi bir şey koyulsa daha iyi olur. Üzerinde oynama yaparsam buradan paylaşırım. Tavaiyelerin için sağol

Artık saçma isimler bulmayı kesseniz :(
Bunu ismi ornitorenkadam olan biri söylüyor :) şaka bir yana bunu bilerek yaptım. Hem ismin türkçe olmasını hemde ilk bakışta eğlenceli bir kanal olduğunu düşündürmesi için yaptım.

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
grafik ve animasyon konusunu hiç bilmeyen bir insanım, bu yüzden cd4 dün ne olduğunu bilmiyordum:) sen dedikten hemen sonra üstünkörü bir bakındım ve bu programı öğremmemin uzun zaman alacağını farkettim. Bu yüzden bunu yapamam.
template editleseydin

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

orayı insanı merakta bırakıp etkilemesi için boş bırakmıştım ama dediğin gibi bir şey koyulsa daha iyi olur. Üzerinde oynama yaparsam buradan paylaşırım. Tavaiyelerin için sağol

Bunu ismi ornitorenkadam olan biri söylüyor :) şaka bir yana bunu bilerek yaptım. Hem ismin türkçe olmasını hemde ilk bakışta eğlenceli bir kanal olduğunu düşündürmesi için yaptım.
Resimler hızlı geçtiği için bir şey anladım 3 saniye beklediğim zamanda pişmanlık duydum.