grafik ve animasyon konusunu hiç bilmeyen bir insanım, bu yüzden cd4 dün ne olduğunu bilmiyordumc4d ve ae kulansaydın çok güzel olabilirdi
Daha güzel intro olabilirdi.
oradaki 3 saniye karanlık değilde başka bir şey olabilirdi.
Bunu ismi ornitorenkadam olan biri söylüyorArtık saçma isimler bulmayı kesseniz![]()
template editleseydingrafik ve animasyon konusunu hiç bilmeyen bir insanım, bu yüzden cd4 dün ne olduğunu bilmiyordumsen dedikten hemen sonra üstünkörü bir bakındım ve bu programı öğremmemin uzun zaman alacağını farkettim. Bu yüzden bunu yapamam.
Resimler hızlı geçtiği için bir şey anladım 3 saniye beklediğim zamanda pişmanlık duydum.grafik ve animasyon konusunu hiç bilmeyen bir insanım, bu yüzden cd4 dün ne olduğunu bilmiyordumsen dedikten hemen sonra üstünkörü bir bakındım ve bu programı öğremmemin uzun zaman alacağını farkettim. Bu yüzden bunu yapamam.
orayı insanı merakta bırakıp etkilemesi için boş bırakmıştım ama dediğin gibi bir şey koyulsa daha iyi olur. Üzerinde oynama yaparsam buradan paylaşırım. Tavaiyelerin için sağol
Bunu ismi ornitorenkadam olan biri söylüyorşaka bir yana bunu bilerek yaptım. Hem ismin türkçe olmasını hemde ilk bakışta eğlenceli bir kanal olduğunu düşündürmesi için yaptım.
baştaki 3 saniye için bir fikir bulamadım, eğer fikirlerinizi söylerseniz mutlu olurum.Resimler hızlı geçtiği için bir şey anladım 3 saniye beklediğim zamanda pişmanlık duydum.