Skript Hataları ...

KronsA

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben kendi 1.8 minecraft serverime
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
linkinden indirdim pluginse attım serveri çalıştırıp kapattım dosyalar falan geldi fakat forumdan kimin skriptini denersem deneyeyim sürekli skriptlerde hata alıyorum ne yapmam gerek ve Skripti nerelerden öğrenebilirim konu altına link atabilir misiniz ?
@iAtakanHD @Switcher hocam bakar mısınız ?

S

Switcher

Ziyaretçi
1 - Skriptleri "scripts/" klasörüne atmalısın.
2 - Skriptin indirme linki yoksa , eğer notepadd'a yapıştırıp koyduysan tab hataları olacaktır. Hastebine yapıştırsan hata çıkmaz.
3 - Bazı Skriptler eklenti gerektirir örneğin SkQuery , SkqGeometry , SkriptPlus , RandomSk , Umbaska , WildSkript gibi.
4 - Skunity.com 'dan skript kodlarına bakabilirsin. 4 Tane dersim bulunmakta faydalanabilirsin.

Geç Yazmamın Sebebi Dışarıda olmam.

KronsA

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1 - Skriptleri "scripts/" klasörüne atmalısın.
2 - Skriptin indirme linki yoksa , eğer notepadd'a yapıştırıp koyduysan tab hataları olacaktır. Hastebine yapıştırsan hata çıkmaz.
3 - Bazı Skriptler eklenti gerektirir örneğin SkQuery , SkqGeometry , SkriptPlus , RandomSk , Umbaska , WildSkript gibi.
4 - Skunity.com 'dan skript kodlarına bakabilirsin. 4 Tane dersim bulunmakta faydalanabilirsin.

Geç Yazmamın Sebebi Dışarıda olmam.
Saolsaın ben bakarım. Geç yazman sıkıntı değil zaten birini etiketlemek birinden cevap beklemektir ama o kişi illa cevap vermek zorunda değil canın saolsun önemli olan cevap vermen :) @Switcher

KronsA

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
hiçbir şey

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi