[Anti-KillAura] Bilen Var Mı?

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sizdemi Phonex'e Mağrus Kaldınız ReaLStAr Için Kötü Oldu Bu D:
Şuanlık Sadece KitPvP'de Kullanıyorum. Paralısını Almıştım Fakat: Artık 1.8'de Oluyor. Zaten 1.7'ye Olsa Gene Kullanmam Factionda :)

AntiAura ve ACT Pluginlerini Aldım Fakat Nafile.

ACT: NPC'nin İsmi Değişmiyor.

AntiAura: Her Yerde PvP Açık Yapıyor. Kapatamayınca Sildim.

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya arkadaşlar geçin bunları ya, yok anti aura imiş yok başka bir şeymiş. Bunlar plugin üzerinden engellenemez. Kill aurayı akıllıca kullanan biri bunların üstesinden gelebilir. Kill aura olmadı, alternatifte click aim bot + trigger bot hileleri mevcut. Son oyuncu sadece farkımız olsun diye mi farklı launcher yaptı sizce ? Geçin bunları...

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Ya arkadaşlar geçin bunları ya, yok anti aura imiş yok başka bir şeymiş. Bunlar plugin üzerinden engellenemez. Kill aurayı akıllıca kullanan biri bunların üstesinden gelebilir. Kill aura olmadı, alternatifte click aim bot + trigger bot hileleri mevcut. Son oyuncu sadece farkımız olsun diye mi farklı launcher yaptı sizce ? Geçin bunları...
Launcher geçilmez mi sanıyorsun ?

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Uzun süredir sonoyuncu girmedim. Fakat launcher her girişinde hilesiz .jar ı yükleterek giriyordu. Hileli client i seçme şansı yoktu. Bu konularda pek bilgim yok.
Değiştirilmişse yenisini yüklüyormuş dediklerine göre.
Bunun bi önemi yok.
Sonuçta "Son Oyuncu Launcher" ile girme zorunluluğumuz yok.
İsteyen .jar'ı editleyip normal launcher'e göre düzenleyip üstüne hack ekleyip girebilir.(Bunu yapmak için doğal katkısız işsiz olmak gerek.)

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ücretli sürümünü bilmeden yargılamanız kötü bir durum :S
En son sürümünde haksız yere atma gibi bir durum yok (KillAura).
1.8 Yapmasaydın Belki Haklı Olabilirdin Fakat Ne Yazıkki Deneyemedim. Neyse Zaten Phoenix Anti-Cheatı Silmemdeki En Büyuk Nedeni Lag Yapmasıdır. Sen Konsola Giden Yazıya Lag Yapmaz Dedin Fakat +50 Kişilik Bi Serverdede Lag Yapmaz Diyemessin. Arada WS'leri İzliyorum, Millet Laglı Gibi WS Atıyor. Yani WS'de Olmayanlara Bakıyorumda Milletde Lag Olmuyor. Niyeyse Sadece WS Atanlarda Bu Neden Oluyor. Fakat Phoenix Anti-Cheatı Sildim Ama ProtocolLibi Silmedim; Bu Lag Olayı Hala Devam Etti. Birde Protocolu Silip Test Ettim Onlinenin Çok Olduğu Sıralarda Eskisi Gibi Lag Olmadığını Gozlemledim. Pluginlerin HiçBiri Ne Uyarı Nede Hata Veriyor Onu Soyleyimde Hatalı Surum Filan Kullanıyosun Deme. RAM'da 50 Kisiye 6.1GB. Normalde 50 Kisilik Serverlerin Cogu 4GB RAM.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
1.8 Yapmasaydın Belki Haklı Olabilirdin Fakat Ne Yazıkki Deneyemedim. Neyse Zaten Phoenix Anti-Cheatı Silmemdeki En Büyuk Nedeni Lag Yapmasıdır. Sen Konsola Giden Yazıya Lag Yapmaz Dedin Fakat +50 Kişilik Bi Serverdede Lag Yapmaz Diyemessin. Arada WS'leri İzliyorum, Millet Laglı Gibi WS Atıyor. Yani WS'de Olmayanlara Bakıyorumda Milletde Lag Olmuyor. Niyeyse Sadece WS Atanlarda Bu Neden Oluyor. Fakat Phoenix Anti-Cheatı Sildim Ama ProtocolLibi Silmedim; Bu Lag Olayı Hala Devam Etti. Birde Protocolu Silip Test Ettim Onlinenin Çok Olduğu Sıralarda Eskisi Gibi Lag Olmadığını Gozlemledim. Pluginlerin HiçBiri Ne Uyarı Nede Hata Veriyor Onu Soyleyimde Hatalı Surum Filan Kullanıyosun Deme. RAM'da 50 Kisiye 6.1GB. Normalde 50 Kisilik Serverlerin Cogu 4GB RAM.
Eski sürümler konusunda haklısın.

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eski sürümler konusunda haklısın.
Sende Haklısın Fakat İnan Ne Yükleyince Oluyor Nede Yüklemeyince. Varlığı Bile Korkutuyordu Fakat Yuklu Kaldıkca Daha Çok Zarar Vermeye Baslayınca Mecburen Sildim.

Birde 1.8 Yapmak Yerine 1.7 Gelisstirsen Daha İyi Olur. Neden Diye Sorarsan Çogu Server 1.7 Kullanıyor.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Sende Haklısın Fakat İnan Ne Yükleyince Oluyor Nede Yüklemeyince. Varlığı Bile Korkutuyordu Fakat Yuklu Kaldıkca Daha Çok Zarar Vermeye Baslayınca Mecburen Sildim.

Birde 1.8 Yapmak Yerine 1.7 Gelisstirsen Daha İyi Olur. Neden Diye Sorarsan Çogu Server 1.7 Kullanıyor.
Bu Türkler için geçerli :D
Spigot'ta sattığım için ve Spigot'ta yabancılar kullandığı için 1.8 yapmak zorunda kaldım.
1.7 devam edersem zaten çok fazla satamam.

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Türkler için geçerli :D
Spigot'ta sattığım için ve Spigot'ta yabancılar kullandığı için 1.8 yapmak zorunda kaldım.
1.7 devam edersem zaten çok fazla satamam.
Sende Türksün Sonuçta. Biraz Zor Olucak Fakat Gelistirirken Hem 1.7 Hemde 1.8e Gore Yapamazmisin .d Yaparsın Fakat Uğrasman Gerek .d

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Değiştirilmişse yenisini yüklüyormuş dediklerine göre.
Bunun bi önemi yok.
Sonuçta "Son Oyuncu Launcher" ile girme zorunluluğumuz yok.
İsteyen .jar'ı editleyip normal launcher'e göre düzenleyip üstüne hack ekleyip girebilir.(Bunu yapmak için doğal katkısız işsiz olmak gerek.)
Bunu yapmayı deneyecek olan katıksız işsiz arkadaş boşuna denemiş olacak. SO' Launcher Java Client Start komutunu göndermeden hemen önce clienti kontrol ediyor. Bu öyle aşılabilecek bir kontrol da değil, en ufak bir byte, başka bir byte ile dahi değişse, boyut aynı kalsa, yine de tespit edilir. Bunları deneyebilirsiniz arkadaşlar no problem yani...