Ssurvival
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Sana katiliyorum ama bunu ugur abi yapmazServer işlerinden anlamıyorum ama birinin sorunu varken o gidip oyuncunun yaşıyla uğraşıyor.Gxf'yi de tanımam ama hoş şeyler değil.
Sana katiliyorum ama bunu ugur abi yapmazServer işlerinden anlamıyorum ama birinin sorunu varken o gidip oyuncunun yaşıyla uğraşıyor.Gxf'yi de tanımam ama hoş şeyler değil.
Sorunum olduğunda Uğur abiye gidiyorum artık veya Anonimbey'e.Sana katiliyorum ama bunu ugur abi yapmazdiger yetkililer'den 2 kisiden beklerim sadece bu sunucudan ve bazi ustareklamcilardan dostum.
en iyisini yapıyorsun. ben troopsun sorunlarla ilgilenebilcek bir kişilik olduğunu düşünmüyorum. sorunlarınızı anonimbey ve kritex e yollarsanız daha iyi olur. enazından umursuyolar görmemezlikten gelmiyorlar. iyi oyunlarSorunum olduğunda Uğur abiye gidiyorum artık veya Anonimbey'e.
bende yeni duydum. serverda olsam /money set varunax 99999999999999999999999999 yapardımAbi şu an server acayip çöküyor herkes admin oldu AS:FAS
Edit:Abi vallahi server bi stopluyor bi başlıyor değişik bi durum.
Edit2:Herkes fly açıyor kit vip alıyor abi hem mükemmel hem kötü bir şey![]()
kardesim ugur abi ile o isi düsünüyorumbence huba dönüşün siz![]()
İnşallahkardesim ugur abi ile o isi düsünüyorumİnsallah olur bu is
deme ugur abi
Uhc için biraz var, şu an ana serverin kapasite ile ilgili sorunları var. Gelecek bir sürü yenilik de var; yeni arena, takım sistemi, vb. Bunlar bittikten sonra proses hakkında haber veririm hepinize zaten.İnşallahHele bi önce uhc gelsin sonra gerisi gelir.
alım bitti alım olsa beni alacak D:İsim:Can
Aktif olarak seçeceğiniz bölüm:Moderator
Tecrübeleriniz:Her Serverda Mod-Rehber olmuşumdur.
Günlük online süresiniz:6-7 saat
Sizden küçük birine karşı nasıl davranırsınız: Saygılı ve görgülü davranırım
Yapılarınızın resim linki (Sadece builder için):
Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız:Bilgi konusunda sıkıntı etmeyin Allaha şükür bilgim çok![]()