Minecraft Güçlü notebook a rağmen 10 fps Çözüldü

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
k

kardeş okadarını bilmiyorum arkadaşımın pc de oynadım ona sorduğumda 1gb dedi açıkçası bende şaşırdım ama hala bana çözüm bulamadınız 1gb pc ye takıldınız lütfen yardım edin
cevabını verdim ekran kartında bir sorun olabilir yada premium launcher kulan olmazsa format at bundan başka hiçbir şey olmaz

GurkanG3

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bencede ekran kartında sorun olabilir fakat garantiden geldiğinde yine aynıydı ayrıca avatarıma bakarsanız minecraft screenshot attım bakıp incelersiniz :)

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
minecraft ı düşük kalitede 10-20 fps ne kadar açıklayabilirm ayrıca notebook özelliklerini yazdım

6gb verdim 10 fps arttı fakat bu sefer notebook biraz daha hızlı ısındı
ram verdikçe oyuna pc daha az ram kulanır buda pc yi zorlar normal

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
başka sıradışı fikrin varmı çünkü hemen hemen herşeyi denedim birde ilk konuyu açtığımda system32 yi sil dediler fakat silinmedi bir fikrin varmı
silinseydi zaten o bilgisayarı çöpe atçaktın system32 sil diyenlere kanma ayrıca format yada .minecraftı silip yüklemeyi deneyebilrsin

GurkanG3

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar optifine 1.8.7 ile 1gb verdim 150 fps gördü fakat koşarken 30 fps ye düşüyor

ORKADAŞLAR SORUNU ÇÖZDÜM optifine ile minecraft 512 mb verince 130 fps den aşağı düşmüyor !! :)