Minecraft Güçlü notebook a rağmen 10 fps Çözüldü

GurkanG3

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar notebook u 2 sene önce aldım
Samsung notebook
8gb ram ---- amd radeon 7600 series ---- İntel i5 3230m 2,60 ghz 2,60 ghz 64 bit
bilgisayarı ilk aldığımda yine takılıyor 80 fps yi geçmiyordu fakat 1gb ramlı bilgisayarda 120 fps le oynadım şimdiden yardılarınız için teşekkürler

1 Senedir bu konu için forumlara bakıyorum herşeyi denedim fakat olmuyor
bu arada minecrafta 6gb ram verdim fakat durum hala aynı team extreme crackli minecraft oynuyorum

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Sana özelden yardım ederim bu konudan. Burada uzun uzun yazmicam. Bunun birçok nedeni olabilir.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
konuyu dagıtmak istemiyorum ama sen 1gb ramlı pcde minecraft oynarken 120fpsmi aldını söylüyorsun?
bu arada güçlü notebook demissin ama okadarda ii değil orta karar

GurkanG3

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
lol de 202 fps aldığıma göre iyi notebook diyebiliriz bence
ayrıca 1gb ramlı win xp de oynadım
bana bir önerin varmı fps konusunda

SüperAhmet

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 gbli ramda o kadar alman imkansız olursa en düşük ayarlarda birde o kadar güçlü bir notebook değil (genelde notebooklar güçlü olmaz xD)orta düzeyde bir notebook (not kitabı)

GurkanG3

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeş şimdi sen bu bilgisayar minecraft ı 100 fps ile açamaz mı

GurkanG3

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeş bende optifine denedim fps yine aynı bana bi çözüm bul lütfen 2 senedir çözüm arıyom notebook a

GurkanG3

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
k
lolu her pc kaldırır yuksek ayarda ayrıca 1 gb ram bilgisayarına yetmez sen nasıl 120 fps aldın?
kardeş okadarını bilmiyorum arkadaşımın pc de oynadım ona sorduğumda 1gb dedi açıkçası bende şaşırdım ama hala bana çözüm bulamadınız 1gb pc ye takıldınız lütfen yardım edin

GurkanG3

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ayrıca benim masa ustu z97 gaming 3 i5 4690k 8gb ram anca 120fps alıyorum gerçi çoğu ayar yuksek ama notebook da imkansız o kadar fps bence
zaten notebook 120 fps değil 15 fps

altta forum açıkken minecraft 15 fps aynı fakat most wanted 2 son kalite oynuyorum şu an çok hafif takılma var tabii ki