DragonSurvivalTR
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sa beyler benim hub sunucum var (daha yapımda) skywarsa ne yenilik, plugin eklemeliyim bilgisi olan varmıdır acaba?
@xUmutAuthors
@xUmutAuthors
Prim.exe, post.exe crash verdi kardeşPlugin ekleTamam gülmeyenler oldu biliyorum :/ Espri herkesin harcı değil
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.adlı plugin yeterince işe yarıyor. GroupManager ile essentials yükle. Essentials'in yetkin yok mesajını bilinmeyen bir komut girilince yazan mesaj yap. Spigot kullanıyorsan configinden (spigot.yml) cmd-entry'i -1 yap. Yetki işini groupmanager ile hallet sonrasında bir map yükle spawnları ayarla ve tadaaa
Skywars için ne gerekiyorsa onu ekle![]()
Skywars mı SkywarsReloaded mi daha iyi biliyormusun beyler D:Amaç yardım aslında :/ ne kadar yardım edebilirsem o kadar iyi sonuçta
Tama mteşşekürler sunucuma yardım etmek istermisin kardeşimSkywarsReloaded daha çok işime yaramıştı.
Yani silah vb skript gibi şeyler plugin flnSkywars'a neler ekleyebilirsin ki sade bir oyun.
hmm bunu göz önünde bulunduracağım teşşekürler @NeonSpadeRanged silah eklersen tadı bozulur, amacı kalmaz oyunun. Fakat melee silah ekleyebilirsin.
Ellüminatici kardeş neden senin profile sınırlandırılma getirilmiş ?Kartopunun sekmesini azalt.. Skywarsta ortaya gidenlerin korkulu rüyası
LANET OLASI KARTOPU SPAMCILARIIIIIIIIII