Minecraft Bilgi Yarışması Google Play'de!

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Minecraft bilginize ne kadar güveniyorsunuz? Ben herkesi geçerim diyormusunuz? O zaman bunu kanıtlayın!

Eğer kendinize güveniniz tamsa bu yarışma size göre.Eğlenirken süreyle yarışacaksınız. Hem Minecraft bilgilerinizi güncelleyeceksiniz hemde zamana karşı heyecan dolu anlarla birlikte Olacaksınız.Merak etmeyin takıldığınız yerlerde jokerlerinizide kullanabileceksiniz.Ayrıca yaptığınız skorları arkadaşlarınızla ve diğer oyuncularla paylaşabilecek, lider tablosunda kim daha iyi görebileceksiniz.Haydi durma Minecraft'ı en iyi senin bildiğini herkese göster!

Google Play:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Facebook:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

EK BİLGİLER
Sunan:
Roselions
Geliştirici İletişim:
[email protected]

Not:
İlerleyen zamanlarda en iyi puana sahip oyunculara Minecraft Gift Code hediye edilecektir.Puanlarınızı şimdiden gönderebilirsiniz.​

Son düzenleme:

TheEye

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sadece bir test mi var yoksa birden çok mu eğer birden çok ise yeni testler geliyor mu eğer bir taneyse birden çok gelecek mi?

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece bir test mi var yoksa birden çok mu eğer birden çok ise yeni testler geliyor mu eğer bir taneyse birden çok gelecek mi?
100'den fazla soru var, güncellemelerle birlikte yeni sorularda elbette ekleniyor :)

beni skypeden eklesene
Artık skype kullanmıyorum malesef mail üzerinden yada facebook adresinizi özel mesajdan atarsanız oradan görüşebiliriz :)

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
100'den fazla soru var, güncellemelerle birlikte yeni sorularda elbette ekleniyor :)

Skype kullanmıyorum malesef mail üzerinden yada facebook adresinizi özel mesajdan atarsanız oradan görüşebiliriz :)
profil fotoda skype yazıyor :D
asdasdasdas

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Tasarım pek güzel olmamış :( Ve Windows Phone'ye de getirin pls :( Mağzada o kadar az uygulama var ki bunu koysak herkes hücum eder :D

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tasarım daha sade olabilirdi. Her taraf mor olunca biraz boğmuş şahsen. İOS ada getirin şunları ;(

Sent from my iPhone using Tapatalk