KrallLapisci
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Super | Madenci
Merhaba Arkadaşlar Evvel Zamanda Sizlere Bir Skript Sunmuştum Lapis Kırınca Esya Geliyordu Ve O Esyalardan'da Set Yapılıyordu Simdi Bir Ust Sürümü Yani v 0.6 Yi Sunacağım Yine Aynı Gibi Sadece Bir Maden Daha Eklendi Ve Kullanım Kılavuzu Gibi Birsey Ekledim.Kodları Birazdan Vereceğim Hastebin Ile.
Bu Seferkinede Resim Ekliyorum. Iste Resimler;
Evet Iste Bunlar Resimlerim;
Skript Ve ChestShop Plugini Kullanmanız Önerilir.
ChestShop Plugini Skript'i Daha Kullanışlı Bir Hale Getirir
/Efsun Yazarak Efsun Menusunu Acabilirsiniz(ChestCommands Ile)
Eger Ben ChestCommans Kullanmam Diyorsanız /Kask /Zirh /Pantolon /Bot Sizlere P3 Verir. /Kilic Size Keskinlik 3 Kilic Verir /Koruma5 Size Koruma5 Tam Set Verir Digerleri Tek Tek Verir Belirttigim Gibi ChestCommands Kullanmanız Önerilir.
Skript Kodunu Tek Bir Alanda Toplaradım Sizler Icin. Işte Kod;
ChestCommands Kodu;
Kurulumları Aynılarına Benziyor Skript Te Plugins>Skript>Script in içine .sk Adlı Bir Dosyada Yükleyiniz.
ChestCommands'ta Plugins>ChestCommands>Menu nun Icine .yml Adlı Bir Dosyada Yükleyiniz.
Benden Bu Kadar Skript Icinde Ufak Tefek Bilgiler Vardır.Iyi Forumlar!
Merhaba Arkadaşlar Evvel Zamanda Sizlere Bir Skript Sunmuştum Lapis Kırınca Esya Geliyordu Ve O Esyalardan'da Set Yapılıyordu Simdi Bir Ust Sürümü Yani v 0.6 Yi Sunacağım Yine Aynı Gibi Sadece Bir Maden Daha Eklendi Ve Kullanım Kılavuzu Gibi Birsey Ekledim.Kodları Birazdan Vereceğim Hastebin Ile.
Bu Seferkinede Resim Ekliyorum. Iste Resimler;
Evet Iste Bunlar Resimlerim;
Skript Ve ChestShop Plugini Kullanmanız Önerilir.
ChestShop Plugini Skript'i Daha Kullanışlı Bir Hale Getirir
/Efsun Yazarak Efsun Menusunu Acabilirsiniz(ChestCommands Ile)
Eger Ben ChestCommans Kullanmam Diyorsanız /Kask /Zirh /Pantolon /Bot Sizlere P3 Verir. /Kilic Size Keskinlik 3 Kilic Verir /Koruma5 Size Koruma5 Tam Set Verir Digerleri Tek Tek Verir Belirttigim Gibi ChestCommands Kullanmanız Önerilir.
Skript Kodunu Tek Bir Alanda Toplaradım Sizler Icin. Işte Kod;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
ChestCommands Kodu;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Kurulumları Aynılarına Benziyor Skript Te Plugins>Skript>Script in içine .sk Adlı Bir Dosyada Yükleyiniz.
ChestCommands'ta Plugins>ChestCommands>Menu nun Icine .yml Adlı Bir Dosyada Yükleyiniz.
Benden Bu Kadar Skript Icinde Ufak Tefek Bilgiler Vardır.Iyi Forumlar!
Moderatör tarafından düzenlendi: