HOST ALMAYI DUSUNUYORUZ AMA BAZI SEYLER VAR YARDIM!

En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar biz biraz araştırma yaptık faction tarzı bir sunucu açmak istiyoruz lakin nasıl açılır ne edilir bunu bilmiyoruz bilgilendirirseniz sevinirim

Son düzenleme:

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 tane sunucu açarsın bungeecord ile birleştirirsin 1 ini lobi yaparsın 1 ini build battle 1 inide hungergames yaparsın hunger games plugini satıyorlar satın almanı tavsiye ederim.

En iyi cevaplar
0
3 tane sunucu açarsın bungeecord ile birleştirirsin 1 ini lobi yaparsın 1 ini build battle 1 inide hungergames yaparsın hunger games plugini satıyorlar satın almanı tavsiye ederim.
Kardeşim biz hostu hangi siteden vs kiralicağız bilmiyorum skype versem ulaşırmısın ? skype : benzersizoyuncu

Faction diye düzelteyim hatta :/

Zergi

ingilizce havalı söz ;D
En iyi cevaplar
0
GDObilişim var süper %99 uptime cok vds fiyatları var hem de tasaruflu tavsiye ederim benim sunucum ordan şuana kadar hiç çökmedi skype iletişime geçersen yardım edebilrim granaus2

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
BatıHost Tavsiye Ederim Kaliteli. Bu Arada Server Açmaktan Hatalardan Pluginlerden Anlamıyorsan "Allah Rızası İçin" Açma Sunucu.
Haklısın valla son zamanlardır bana skypeden hep mesaj geliyor. Saçma sapan sorular soruyolar neymiş efendim sunucu açıcakmış sorduğu soruda şu, "/warp lapis yazınca lapis gitsin istiyorum nasıl yaparım ? o plugini bana atabilirmisin" Diyor :(

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler siz bu işe başladığınızda herşeyi biliyormuydunuz da böyle davaranıyorsunuz arkadaşlarımız heves edipte buralara kadar gelmiş hiçbir şey bilmiyor olabilir ama zamanla elbet öğrenecek sana çok kolay bir soru sormuş olabilir biraz klişe ama bilmemek değil de öğrenmemek ayıp!
hertürlü konuda yardım almak isteyen arkadaşlarımız varsa skype adresim : furkanbalc1

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş bende senin gibi başladım bu işe her türlü yardım ederim ekle skype baban.x1