28benzersizoyuncu
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar biz biraz araştırma yaptık faction tarzı bir sunucu açmak istiyoruz lakin nasıl açılır ne edilir bunu bilmiyoruz bilgilendirirseniz sevinirim
Son düzenleme:
Kardeşim biz hostu hangi siteden vs kiralicağız bilmiyorum skype versem ulaşırmısın ? skype : benzersizoyuncu3 tane sunucu açarsın bungeecord ile birleştirirsin 1 ini lobi yaparsın 1 ini build battle 1 inide hungergames yaparsın hunger games plugini satıyorlar satın almanı tavsiye ederim.
skype ekle kardeşim görüşelimÜcret karşılığında yapabilirim. Bir sürü örnek sunucum var. Konularımdan bakabilirsin.
Sunucu olayını plugini halletim lakin sıkıntı map oldu simdideBatıHost Tavsiye Ederim Kaliteli. Bu Arada Server Açmaktan Hatalardan Pluginlerden Anlamıyorsan "Allah Rızası İçin" Açma Sunucu.
Uzun süredir araştırıyorum diyeyimMinecraft sunucu işleriyle ne kadardır uğraşıyorsun?
GDObilişim var süper %99 uptime cok vds fiyatları var hem de tasaruflu tavsiye ederim benim sunucum ordan şuana kadar hiç çökmedi skype iletişime geçersen yardım edebilrim granaus2
Haklısın valla son zamanlardır bana skypeden hep mesaj geliyor. Saçma sapan sorular soruyolar neymiş efendim sunucu açıcakmış sorduğu soruda şu, "/warp lapis yazınca lapis gitsin istiyorum nasıl yaparım ? o plugini bana atabilirmisin" DiyorBatıHost Tavsiye Ederim Kaliteli. Bu Arada Server Açmaktan Hatalardan Pluginlerden Anlamıyorsan "Allah Rızası İçin" Açma Sunucu.