BungeeCord Hakkında Sağlam Bilgisi Olan Kişilerden Destek Rica Ediyorum

Ahmet Gelir

Mc.KonyaCraft.Com - agelir3
En iyi cevaplar
0
BungeeCord hakkında bazı sorunlarım var.

Sunucunun TPS'si 19.97 olmasına rağmen Ping'den dolayı Lag'lar yaşanıyor. Kendi BungeeCord'umla LocalHost olarak sunucuya bağlandığımda Lag olmuyor.

Sırf işi garantiye almak için 400GBit DDOS korumalı 4GB Türkiye Lokasyon Centos makinaya BungeeCord'u taşıdım fakat hala Ping yüksek, Lag'lar oluyor.

Bu konuda bana yardımcı olabilecek kişi varsa isterse sunucumda yüksek miktarda kredi verecek veya bir miktar ödeme yapacağım.

Skype live:bortgelir
TeamSpeak 3 9096.Tspeak3.Com

Müsaitseniz Buyurun;

@ByCooky @WeepingAngelTR @Nigganetwork @BaranArslanMRJ @EnderBy @Greyder @IRFN @Lovegame @RecepUygr @CmJustice @ByNovem @DonduranAtes @KaaNUmaY

Teşekkürler..

Ahmet Gelir

En iyi cevaplar
0
/timings on yazıp 5 dakika bekleyip /timings paste yaz link at bakalım bir.
BungeeCord'un Konsol'undanmı yazayım, Komut bulunamadı diyor ?

/timings on yazıp 5 dakika bekleyip /timings paste yaz link at bakalım bir.
Lobi sunucusunda denedim, anladığım kadarıyla TOPLite'nin yaptığını yapıyor. Cidden çok işime yarıyacak birşeymiş.

Fakat ben sorunun daha çok BungeeCord'da olduğu düşüncesindeyim.
Sunuculara bakacak olsak 32GB Makinada 6 Tane sunucu var. Çok uzun sürer.
BungeeCord'un Config'inde (timeout connection_throttle vs.) hata olduğunu düşünüyorum. Ona bakabilirmisin ?

Lovegame

GameOfTurk
En iyi cevaplar
0
BungeeCord'un Konsol'undanmı yazayım, Komut bulunamadı diyor ?

Lobi sunucusunda denedim, anladığım kadarıyla TOPLite'nin yaptığını yapıyor. Cidden çok işime yarıyacak birşeymiş.

Fakat ben sorunun daha çok BungeeCord'da olduğu düşüncesindeyim.
Sunuculara bakacak olsak 32GB Makinada 6 Tane sunucu var. Çok uzun sürer.
BungeeCord'un Config'inde (timeout connection_throttle vs.) hata olduğunu düşünüyorum. Ona bakabilirmisin ?
Bungeecordmuydu normal sunucu sandım bende bungeecord hakkında pek bilgim yok.

BaranArslanMRJ

100. Sipariş - 50+ Müşteri | www.kareblok.com
En iyi cevaplar
0
Her sunucuyu ayrı kurduğun gibi BungeeCord'da ayrı kurdun dimi?
Sorun işlemciden de kaynaklanıyor olabilir.İşlemcinin hızı filan iyi mi ?

Ahmet Gelir

En iyi cevaplar
0
Her sunucuyu ayrı kurduğun gibi BungeeCord'da ayrı kurdun dimi?
Sorun işlemciden de kaynaklanıyor olabilir.İşlemcinin hızı filan iyi mi ?
İşlemci sağlam;
Xeon E5 2620 6 Çekirdek 2.50GHZ
BungeeCord konusunda ne demek istediğini anlayamadım ? 1 Adet BugeeCord sunucusu mevcut ? Oda başka bir Makinede .

BaranArslanMRJ

En iyi cevaplar
0
İşlemci sağlam;
Xeon E5 2620 6 Çekirdek 2.50GHZ
BungeeCord konusunda ne demek istediğini anlayamadım ? 1 Adet BugeeCord sunucusu mevcut ? Oda başka bir Makinede .
BungeeCord en önemli kısım çünki tüm oyunların BungeeCord'dan giriş yapıyor TPS'lerin 19 ise sunucun iyi güzel.Birde Her 10 Saate bir günlük restart atmanı öneririm.

Ahmet Gelir

En iyi cevaplar
0
BungeeCord en önemli kısım çünki tüm oyunların BungeeCord'dan giriş yapıyor TPS'lerin 19 ise sunucun iyi güzel.Birde Her 10 Saate bir günlük restart atmanı öneririm.
BungeeCord'un ayarlarını tamamen deneme yanılma, mantık yöntemiyle yaptım. Belirli bir bilgin varsa bakabilirmisin ?
Restart'dan kasın sunucularmı ? BungeeCord'mu ?

BaranArslanMRJ

En iyi cevaplar
0
BungeeCord'un ayarlarını tamamen deneme yanılma, mantık yöntemiyle yaptım. Belirli bir bilgin varsa bakabilirmisin ?
Restart'dan kasın sunucularmı ? BungeeCord'mu ?
Bungeecord'dan kaynaklımıdır bilmiyorum ama bi bungeecord config'ini yollarmısın.Ginede bir bakalım ama bungeecord'dan sanmıyorum.

BaranArslanMRJ

En iyi cevaplar
0
Hatanı anladım dostum aynı problem banada oluyordu ve aşırı lag giriyordu sağolsun batıhost yardımcı oldu.Sen BungeeCord.sh ye minimum ram ile maximum ram'a aynı vermişsin yani demek istediğim.-Xmx3200M -Xms3200M bunlar aynı olursa lag olur.CPU artar.