Beş harfliler neden rp yaparken asasin kred in kardeşi oluyor

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her rp sunucusunda bir 5 harfli (vel€t) asadin kred in kardeşi oluyor ve 8362 kişişil orduyu uçarak yıkabiliyor. Ve tabii ki hepsinin babası kral ve o da kral olmak olmak için isyancı takımı topluyor. Ama niyeyse bu arkadaşlar banlanıncaya kadar ölmüyor.

Kısaca 5 harfliler duyun ulan sesimi. Artık asasin kred olmayın. Bize işkence etmeyin. Adam gibi rol yapın.

DeathLightt

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Erene para toplayıp ameliyat ettirelim. Her beğeni 1 lira minecraftturk sponsor oldu. Her yorum 5 lira Paylaşırsanız 10 lira. :(

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Feysbuk onaylı yorumu beğenin 1 lira para geliyor.Duyarsız kalmayın ! Çok zor bir şey değil lütfen bu güzel kardeşimize bayram üstü bir psikoterapi randevusu alalım %100 minecraftturk forumu onaylı.Feysbuk sponsor oldu.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Feysbuk onaylı yorumu beğenin 1 lira para geliyor.Duyarsız kalmayın ! Çok zor bir şey değil lütfen bu güzel kardeşimize bayram üstü bir psikoterapi randevusu alalım %100 minecraftturk forumu onaylı.Feysbuk sponsor oldu.
Ben beş harflileri çağırdım siz niye geldiniz :/

OneMoreTime

Marangoz
En iyi cevaplar
0
10 kere begendim
Ben beş harflileri çağırdım siz niye geldiniz :/
ben de bes harfliyim ama o tip bi bes harfli degilim mlsf :D:D ilk harfim A benim heuheueheue