Mod paketi yapıcam. İçeriği ne olsun

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Başlıkda dediğim gibi içeriği ne olsun ? ne tarz modlar istersiniz ? fikriniz abartılı olsada söyleyin kafama taktığım şeyi yaparım :D

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türk Telekom ve Alt Yapısı 1 Yıldır Yapılmadığı İçin Deliren ve Çıldıran @zRedDragon Olsun .s
Bence Gregtech Falan Teknik Modlar Olsun ve Oyun Abartı Şekilde Zor Olsun :C (Hunger Overhoul,Zombie Avarness)

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Ekşınlı Zindanlı Teknik Mod İçeren Zor Bir Modpack Yap 1.6.4 Olsun Herkes Rahatça Eğlenerek Oynasın Technice Yükle Ve Bunun İçin Herkesin Girebileceği [Crackli Premium] Server Kur Mükemmel Bir Modpack Olur Eminim. + Çok Şey İstedim Ama Bunu Hayata Geçirsen Çok Güzel Olacağı Kesin

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bence Ekşınlı Zindanlı Teknik Mod İçeren Zor Bir Modpack Yap 1.6.4 Olsun Herkes Rahatça Eğlenerek Oynasın Technice Yükle Ve Bunun İçin Herkesin Girebileceği [Crackli Premium] Server Kur Mükemmel Bir Modpack Olur Eminim. + Çok Şey İstedim Ama Bunu Hayata Geçirsen Çok Güzel Olacağı Kesin
Aklımda buna benzer bir şey vardı zaten krallıklar olucak pakette teknik mod olmayıp sadece büyü temalı modlar olucak ve HQM moduylada görevler eklicem tabi bunu yapmaya üşeniyorum daha basit bi fikir arıyorum o yüzden :D

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
eğer böyle bir modpack yaparsan bende mod ekler modlar vs bulabilirim benim dediğim gerçekten güzel olur çok fazla indirme alır . bir düşün bence