3d görüntülü item

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rival kingdoms için q ile yere atılan itemleri 3d olarak gerçekçi şekilde gösterecek. Sağ yıklama ile eline alabileceksin. İtemin ismi loresi gücü falan aynı kalacak.

Bloklar ve madenler 3d düşmeyecek almak zor olur diye.

Fakat bir sorun var. Skype den 2-3 kişiye sordum almak zor olur diyenler oldu. Sizinde önerinizi almak istedim.

Kılıçlar ve itemler 3d realistik mi düşsün yoksa normal mi

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
spigotmc de bi tane sorunlu görmüştüm, ayrıca plugin olduğu için burda yapan çıkmaz, yerdeki iteme tıklama falan varsa ona bi bakarım yerdeki iteme tıklayıp alma falan kolaysa yaparım fakat 3d item gibi yerde durması ultra drops gibi bi plugindi çalışmıyor, bakmak istersen
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
spigotmc de bi tane sorunlu görmüştüm, ayrıca plugin olduğu için burda yapan çıkmaz, yerdeki iteme tıklama falan varsa ona bi bakarım yerdeki iteme tıklayıp alma falan kolaysa yaparım fakat 3d item gibi yerde durması ultra drops gibi bi plugindi çalışmıyor, bakmak istersen
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kendim yaparım onda sıkıntı yok. Daha önce bir arkadaşa 3d item heykeli tarzı bir şey yapmıştım. Ama insanların her seferinde tıklayıp alması uğraştırıcı olabilir ve sıkılabilirler. Onun için açtım konuyu.