[ÇÖZÜM] MİNECRAFT WORLDDOWNLOADER ENGELLEME KESİN ÇÖZÜM

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk olarak konuya VirüsTotal ekle yoksa yetkililer konuyu arşive taşıyacak.

İkinci olarak AntiMinimap adındaki Spigot eklentiside zaten AntiWorldDownloader özelliğine sahip.
X ray engelleme sistemini kullanmak "BANA KALIRSA" sunucu kaynaklarını fazla kullanır.

AntiMinimap :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Edit : Virüstotal taramasını ben yaptım. Konuya eklerseniz sevinirim.
VirüsTotal :

BaranArslanMRJ

100. Sipariş - 50+ Müşteri | www.kareblok.com
En iyi cevaplar
0
Senin verdiğin Spigot'a gerek yok.Spigot'un içine giricektin ordan 2,3 ayar degiştirip göstericektin.Bence ''benim verdiğim spigot'u indirin'' derken güvensizlik yaşatıyor.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mantığı ne peki? Bana bunu engellemek mümkün gibi gelmiyor. Sonuçta aslında oyuncu oynarken zaten chunk'ları yükleyip silmiş oluyor, bu lanet olası program da silinmesini engelliyor. Neyse yani nasıl oldu da engelledi anlamadım videodan.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
İlk olarak konuya VirüsTotal ekle yoksa yetkililer konuyu arşive taşıyacak.

İkinci olarak AntiMinimap adındaki Spigot eklentiside zaten AntiWorldDownloader özelliğine sahip.
X ray engelleme sistemini kullanmak "BANA KALIRSA" sunucu kaynaklarını fazla kullanır.

AntiMinimap :

Edit : Virüstotal taramasını ben yaptım. Konuya eklerseniz sevinirim.
VirüsTotal :
Eklendi. Ayrica xray engelleme sistemi ne alaka :D
Unutma asıl pluginler serverinin kaynaklarını daha fazla kullanır.

Senin verdiğin Spigot'a gerek yok.Spigot'un içine giricektin ordan 2,3 ayar degiştirip göstericektin.Bence ''benim verdiğim spigot'u indirin'' derken güvensizlik yaşatıyor.
Siz yapmayın diye ben size hazrını atmıştımda anlatıyım istersen;
78. satırda olacak olmassa oralarda olacak hide-blocks: yazıyor onun altına - 46 yaz alt satıra geç - 152 yaz. sonrada 77. Satırdaki engine-mode'yi 2 yap.

Mantığı ne peki? Bana bunu engellemek mümkün gibi gelmiyor. Sonuçta aslında oyuncu oynarken zaten chunk'ları yükleyip silmiş oluyor, bu lanet olası program da silinmesini engelliyor. Neyse yani nasıl oldu da engelledi anlamadım videodan.
Oyuncu mapını çaldığı zaman çalınınan chunkların bazıları tnt ve redstone block oluyor. Oyuncu mapı açıncada heryerde tnt patlıyor.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eklendi. Ayrica **** engelleme sistemi ne alaka :D
Unutma asıl pluginler serverinin kaynaklarını daha fazla kullanır.

Siz yapmayın diye ben size hazrını atmıştımda anlatıyım istersen;
78. satırda olacak olmassa oralarda olacak hide-blocks: yazıyor onun altına - 46 yaz alt satıra geç - 152 yaz. sonrada 77. Satırdaki engine-mode'yi 2 yap.

Oyuncu mapını çaldığı zaman çalınınan chunkların bazıları tnt ve redstone block oluyor. Oyuncu mapı açıncada heryerde tnt patlıyor.
Senin yaptığın sistem blokları gizleyerek onları sanki farklı bloklarmış gibi client'e gönderen sistem değilmi ?
Bunu yaptığında CPU normalden fazla kullanılıyor.
Yinede kaynakları hangisi daha çok zorlar bir fikrim yok :)

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Senin yaptığın sistem blokları gizleyerek onları sanki farklı bloklarmış gibi client'e gönderen sistem değilmi ?
Bunu yaptığında CPU normalden fazla kullanılıyor.
Yinede kaynakları hangisi daha çok zorlar bir fikrim yok :)
öyle. Sen bilirsin istersen kullanırsın istersen kullanamzsın