BENZERSIZ OYUNCU

En iyi cevaplar
0
Hepinize merhaba arkadaşlar birbirinden çok videolar ile youtube kanalımda sizlerle oluyorum.Biraz içerikten bahsetmek gerekirse:

Çeşitli indie korku oyunları ve normal korku oyunları
CS:GO ve bazı MOBA oyunlar
Minecraft
ve birbirinden ilginç daha fazla oyun
Düzenli video atıyorum ve bu işi severek yapıyorum malesef ayım dayım yok sizlerin desteği var sadece bana ABONE olursanız sevinirim...
NOT : INTRO NASIL YAPILIR TEMPLATE VS INDIRMEDEN ONUN VIDESOUDA YAKINDA....

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

En iyi cevaplar
0
Videoyu 480p'de indirip arkaya bi müzik koymak ve benzersiz oyuncu yazmak baya emek gerektirir. Anlıyorum bro
Kardeşim burada seninle bunu tartışmam ama ne olursa olsun her işin içinde bir emek vardır ve bu emek küçük veya büyük farketmez yaptığın yorumlara buna göre yap.
Bir insanın yaptığı bir şey direkt senin yaptığın tarzda ne bileyim ifşa etmek vs gibi surata vurulmaz bunu bana özelden söylersin yada daha düzgün bir uslupla söylersin umarım birgün bunu anlarsın ben başka bir şey demicem.
Yaş olarak büyümek veya küçük olmakla ilgisi yok ama huylarını biraz değiştir benden 2 yaş ufakda olsan 2 yaş büyükde olsan veyahut aynı yaşta olsakta
Saygılar...

Hannabell

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeşim burada seninle bunu tartışmam ama ne olursa olsun her işin içinde bir emek vardır ve bu emek küçük veya büyük farketmez yaptığın yorumlara buna göre yap.
Bir insanın yaptığı bir şey direkt senin yaptığın tarzda ne bileyim ifşa etmek vs gibi surata vurulmaz bunu bana özelden söylersin yada daha düzgün bir uslupla söylersin umarım birgün bunu anlarsın ben başka bir şey demicem.
Yaş olarak büyümek veya küçük olmakla ilgisi yok ama huylarını biraz değiştir benden 2 yaş ufakda olsan 2 yaş büyükde olsan veyahut aynı yaşta olsakta
Saygılar...
Tanışıyo muyuz?
Bu arada ifşamın "bizzat el emeği göz nuru" demen. Yoksa karışmam ama başkalarının emeklerini kendisinin gibi gösteren insalara duyduğum nefret duygusu bana karışmam gerektiğini fısıldadı. Yoksa banane

En iyi cevaplar
0
Tanışıyo muyuz?
Bu arada ifşamın "bizzat el emeği göz nuru" demen. Yoksa karışmam ama başkalarının emeklerini kendisinin gibi gösteren insalara duyduğum nefret duygusu bana karışmam gerektiğini fısıldadı. Yoksa banane
Sende haklısın kurduğum cümlede bir yazım hatası var doğru söylüyorsun bundan dolayı özür diliyorum...
Asla başkasının emeğini kendim gibi göstermem yanlış bir cümle kurmuşum.Bu ilk ve son hatam :)
Herkesten af diliyorum diyeyim :)
Saygılar iyi forumlar

YENİ VIDEOM BU ARADA IZLERSENIZ MEMNUN KALIRIM