virtuaL
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
İyi bayramlar, forumlar arkadaşlar...
MMORPG serverlarda bissürü npc olur ve görevler vardır. size der ki "Heradon'a git Kahraman... " evet, cok güzel.. ama o heradon nerede? sorunumuz büyük, görev heradonu bulmak mı heradona gidip dediklerini yapmakmı..
Veya " Köyümüz saldırı altında, git biraz kurt öldür... " Nerede bu kurt???
bunlarda kolaylık olması için bi pusula sistemi yapmak istiyorum , HG* oynayanlar bilirler pusulaya sağ tıklarsan en yakınındakinin kaç blok uzağında olduğunu görürsün
fakat farklı bi tarzda , bi sandık menüsü açılmalı. orada kimleri tanıyorsan olmalı diye düşünüyorum.. Canavar yerleri, NPC yerleri, Hatta oyun arkadaşlarının yerleri bile görünmeli diye düşünüyorum.
Ha evet skript le yapacağım. Lütfen bu tarz şeyleri pluginle yap serveri yorar gibisinden yorumlarınızı kendinize saklayın çünkü PLUGİN yazmayı bilmiyorum
sizlere fikir danışacagım NASIL OLMALI BU PUSULA sistemi ?
eger hoş ve kullanışlı olursa sizlerle paylaşacagım
HG:Hunger Game's
*
MMORPG serverlarda bissürü npc olur ve görevler vardır. size der ki "Heradon'a git Kahraman... " evet, cok güzel.. ama o heradon nerede? sorunumuz büyük, görev heradonu bulmak mı heradona gidip dediklerini yapmakmı..
Veya " Köyümüz saldırı altında, git biraz kurt öldür... " Nerede bu kurt???
bunlarda kolaylık olması için bi pusula sistemi yapmak istiyorum , HG* oynayanlar bilirler pusulaya sağ tıklarsan en yakınındakinin kaç blok uzağında olduğunu görürsün
fakat farklı bi tarzda , bi sandık menüsü açılmalı. orada kimleri tanıyorsan olmalı diye düşünüyorum.. Canavar yerleri, NPC yerleri, Hatta oyun arkadaşlarının yerleri bile görünmeli diye düşünüyorum.
Ha evet skript le yapacağım. Lütfen bu tarz şeyleri pluginle yap serveri yorar gibisinden yorumlarınızı kendinize saklayın çünkü PLUGİN yazmayı bilmiyorum
sizlere fikir danışacagım NASIL OLMALI BU PUSULA sistemi ?
eger hoş ve kullanışlı olursa sizlerle paylaşacagım
HG:Hunger Game's
*
Tavsiyelerinizle bitirdiğim pusula sistemi:
v.1
(v.2 de eklenilmesini istediklerinizi yazın arkadaşlar)
(sunucusunda bu sistemi olmasını istiyenler özelden ulaşabilirler)
Özellikler
v.1
(v.2 de eklenilmesini istediklerinizi yazın arkadaşlar)
(sunucusunda bu sistemi olmasını istiyenler özelden ulaşabilirler)
- > Tıkladığınız npc yi artık tanıyorsunuz ve pusulanızda görebiliyorsunuz
- > Bir köye- Bir kaleye - Hatta Bir başka oyuncunun birliğine oluşturduğu kaleye gittinizde artık orayı biliyor olursunuz ve orası da pusulanızda çıkar
- > Bir Oyuncuya arkadaşlık gönderebilirsiniz, eger oyuncu oyundaysa o anki konumunu görebilirsiniz
- > Bir canavar kestiniz , artık o canavarlar nerede onlarıda biliyorsunuz. veya bir zindan keşfettiniz. orasıda pusulanızda olacaktır
HeroesofMinecraft - virtuaL
Son düzenleme: