Bu Texura Pack İle Daha Rahat Ench Basabilirsiniz - Ench Texure Pack 1.7.x

Krüt

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Herkese selamun aleyküm. Bayramınız mübarek olsun.

Arkaşlar benim kullandığım bir Texure Pack Var. Bu Texure Pack Ench Table'daki Latince Kelimeleri İngilizce Cümlelere Getiriyor. Kısaca Bir Forumdan Alıntı Yapacağım El İle yazmayacağım.
Şimdi Ne Yapmanız
gerektiğinizi söyleyeceğim ;
Kask, Zırh, Pantolon ve Ayakkabı'ya ench basarken sadece ve sadece ''DEMON'' yazısı çıkarsa basacaksınız
Texuremiz Latinceyi farklı bir dile çeviriyor.
Not:Her demon yazısı size P4 getirmiyor P3 getirebiliyor bunun sorumluluğu tamamen size ait olacaklar beni alakadar etmeyecek.Kılıç enchlerken ise sadece ve sadece demon yazısı geçerli olacaktır. (istediğiniz enchler gelmeyebilir!)
Kazma, Balta ve Kürek enchlerken ise sadece ve sadece '''ELEMENTAL' yazısı geçerlidir.
Not:İstenilen ench gelmeyebilir banada farklı şeyler geldi ama gelen enchler sağlamdır eğer şansınız var ise VERİMLİLİK IV ( 4 ) gelebilir.Texture Pack bana ait değildir bilmeyenler için WinRAR'da nasıl çalıştıracağınızı yazdım.

Not: Arkaşlar nasıl kullanılacağını anlattığı yerde diyorki : Her istediğiniz ench gelmeyebilir,Başkalarıda Gelebilir Bu sizin sorumluluğunuzdur. Bu Texure İstediğiniz enchlerin gelme şansını arttırır.

Konunun Bir Kısmı ALINTI'Dır !!!
İndirme Linkleri:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

RESİMLER

Son düzenleme:

BlankInkNK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Lütfen konunun başlığını düzelt.1.8'de bazı enchleri görebiliyorsun.Tahminimce sen hala 1.7 kullanıyorsun.

Hozoke

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bunlar Lapisçi tayfa, ama Lapis 1.8' i sarmaya başladı yavaş yavaş. 1.9' da Yeni snapshot gelse de lapisten xp gelmiyo deseler

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumda 3. Parti yazılım gibimsi şeyler paylaşmak yasak, buda illegal bi texture pack olduğu gibi tamamen sallama

Sent from my iPhone using Tapatalk

Krüt

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Forumda 3. Parti yazılım gibimsi şeyler paylaşmak yasak, buda illegal bi texture pack olduğu gibi tamamen sallama

Sent from my iPhone using Tapatalk
Texure Pack'ın Tek özelliği latinceyi ingilizce yapması. Bu Sadece Şans Arttırıyor. Her Şeyde Keskinlik,Koruma 4 Falan Gelmiyor. Bunun İllegal Bir Yanını Göremedim.