BilememLapisçi tayfa diyorsunda bende o tayfaya dahilmiyim ? cevap verirsen sevirinirim.
BilememLapisçi tayfa diyorsunda bende o tayfaya dahilmiyim ? cevap verirsen sevirinirim.
Yaklaşık 6 senedir MineCraft oynuyorum. En fazla 1 sene faction oynamışımdır. Lapis'ten Bende Nefret Ederim.Bilemem![]()
Skyda 30 Level Ench ne arar ?Yaklaşık 6 senedir MineCraft oynuyorum. En fazla 1 sene faction oynamışımdır. Lapis'ten Bende Nefret Ederim.
Ben bu texure pack'ı kullanıyorum ama SkyBlock'da. Yani ench ile bir konu açan kişi Lapisçi Tayfa olmuyor.
Mob TrapSkyda 30 Level Ench ne arar ?
MobTrapta kasamaz. Spider ölmüyo ve clearlag var.Mob Trap
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kasılır. Her oynadığım skyblock ta öyle kasıyorum. Clearlagg da ayarlanabilir sanırım. Spider da half slablarla doğmasını engelleyebilirsiniz.MobTrapta kasamaz. Spider ölmüyo ve clearlag var.
Mob Trap'ile kasılıyor.MobTrapta kasamaz. Spider ölmüyo ve clearlag var.
Çok uzun sürüyo o,40 Min falanMob Trap'ile kasılıyor.
Güzel bir dizaynla 15-20 dk sürmezÇok uzun sürüyo o,40 Min falan
Sana Bunun Garantisini Verebilirim Maks. 10 Dk içerisinde 30 lvl oluryorum. Elimde 30 lvl ench basılmış kılıç ile.Çok uzun sürüyo o,40 Min falan
1.5.2 oynayalım diğerleri kötüBence 1.2.5 oynayalım onda ki modlar daha iyi (!).
1.8'de 90 fps alırken 1.2.5' te 540 fps alıyorum :/1.5.2 oynayalım diğerleri kötü