on break on diamond ore:
[TAB]set event-block air
[TAB]drop a diamond event-location
[TAB]chance 5%:
[TAB]drop a diamond sword event-location
çalışmıyor[Denenmedi]PHP:on break on diamond ore: [TAB]set event-block air [TAB]drop a diamond event-location [TAB]chance 5%: [TAB]drop a diamond sword event-location
on break on diamond ore:
[TAB]set event-block air
[TAB]give a diamond to player
[TAB]chance 5%:
[TAB]give a diamon sword to player
maalesef error veriyorKirilan yere dusurme seklini unuttugum icin yanlis olmustur direkt vererek yaptim su an bu calisir die dusunuyorum.PHP:on break on diamond ore: [TAB]set event-block air [TAB]give a diamond to player [TAB]chance 5%: [TAB]give a diamon sword to player
elinize sağlık Çok çok teşekkür ederim ama kötü haber şu ki çalışmıyor.PHP:on pickup of 56: [TAB]cancel event [TAB]chance of 5%: [TAB][TAB]give a diamond sword to the player
Denemedim kardeşim al
elinize sağlık Çok çok teşekkür ederim ama kötü haber şu ki çalışmıyor.
Hata vermiyor normal elmas düşüyor. Benim şansımamı gelmedi diye changeyi %99 yaptım gene olmadıHata SS sini atarsan düzeltebilirim kardeşim.
Hata vermiyor normal elmas düşüyor. Benim şansımamı gelmedi diye changeyi %99 yaptım gene olmadı
Denedim çalışmadı ama üstteki arkadaşın kodu çalıştı teşekkürler.Elması almayı denedin mi?
Çalıştı teşekkürlerBu hata verirse sende sorun var.PHP:on break of diamond ore: chance of 5%: cancel event set event-block to air drop diamond sword