Bu pc gta 5 açar mı

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Benim arkadaş 4gb ram le birlikte Intel HD Graphics'de açıyor :p Tabi en düşük ayarlarda.
Bu arada Turbo işlemciyi pek yıpratmaz. Overclock'un yıprattığından çok çok çok daha az yıpratır. Ayrıca, Turbo her zaman performansı arttırmaz. Hele ki GTA5'e hiç etkisi bile olmaz. Ama minecraft'ı uçurur. Çünkü Turbo şöyle çalışır:
Diyelim 3GHz'lik çift çekirdekli bir işlemciniz var. Turbosu da 3.6GHz . Bu zorlandığı her an 3.6GHz'e çıkmaz. Eğer o zorlayan uygulama birden fazla çekirdeği kullanabiliyorsa Turbo devreye girmez. Ancak eğer Minecraft gibi tek çekirdeği kullanan bir uygulamaysa, zaten diğer çekirdekler kullanılmadığından onlar çok ısınmaz. Bu durumda zorlanan çekirdeğin GHz'ini arttırarak küçük bir overclock yapmış olur, ama Turbo etkinken diğer çekirdekler tam gücünde kullanılamaz.
Overclock ile Turbo çok farklı şeyler. Eğer Turbo gözle görülür derecede yıpratsaydı, Intel bunu varsayılan olarak açık bırakmazdı. Yoksa garantiye akın akın işlemci yağardı :)
Herşeyin genel olarak bi sınırı var bu işlemciler içinde geçerli, Overclock bu sınırları kaldırır. Turbo ise belirli bi miktar artırıt. Yani turbo yaparsanız işlemciniz havaya uçucak diye bir şey demedim genel olarak çekirdek ömür kısalır. PC lerin kullanım süresi sonuçta 1 2 ay değil 3-4 yıl ortalamadan söz ediyoruz. Benim bahsettiğim sistem altı oyunlardada açar tabi ama Sıcaklık artışından ötürü önerilenden alt makineler hasar görebilir.

MrTurhan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benimki Açarmı;
AMD HD 7660G + 7670M Dual Graphics 2 GB
8192 MB Ram
Windows 10 Home 64 bit
AMD A10-4600M APU with Radeon HD Graphics (4 CPU's) 2.3Ghz
DirectX 11.2

EDIT: Bunla MC Bandicam çekerken 185 fps alıyom