AtakanRS
osu!
- En iyi cevaplar
- 0
bende s3 mini var bırak 3g yi 1gy bile uyumlu değil
Abartma Son 3G teknolojilerini destekleyen bir cihazınız var.
bende s3 mini var bırak 3g yi 1gy bile uyumlu değil
Nası lan. Aha bu telefon bile 3.5G'yi destekliyor (Nokia 5800). [7 yıl önce çıkmış bir telefon]bende s3 mini var bırak 3g yi 1gy bile uyumlu değil
dalga geçiyordum ama çok kalitesiz 5dk clash of clans oyna çok ısınıyor ve donuyor :cAbartma Son 3G teknolojilerini destekleyen bir cihazınız var.
E benim de ısınıyor o 3g ile alakalı değildalga geçiyordum ama çok kalitesiz 5dk clash of clans oyna çok ısınıyor ve donuyor :c
dalga geçiyordum ama çok kalitesiz 5dk clash of clans oyna çok ısınıyor ve donuyor :c
çalısmasa daha iyi ısınıca benimki bir kez kapatınca açılmıyorE benim de ısınıyor o 3g ile alakalı değilHer cihaz ısınıyor clash'da.
Ayrıca ben telefonum desteklese de 4.5G'ye geçmeyi düşünmüyorum. Çok pahalı olacakmış faturaları.
Sende bi sorun var. Kuzenimde de S3 mini var onun tek problemi internetinin kesilip geri gelmesi.çalısmasa daha iyi ısınıca benimki bir kez kapatınca açılmıyor
evet o bendede oluyor ve az bir şey yükledinmi çok kasmaya başlıyorSende bi sorun var. Kuzenimde de S3 mini var onun tek problemi internetinin kesilip geri gelmesi.