virtuaL
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
eklemeyi unutmuşum dostumHangi eklenti gerek?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
skriptTag
TagApi
eklemeyi unutmuşum dostumHangi eklenti gerek?
sunucumda kullandığım set player nametag to "isim" i kullanabilirsin kardeşim, eger ayarlayamazsan özelden mesaj atabilirsin
dur az beklede yapıvereyim konuyu tam okumamıştım , give yi puanver olarak değiştiriyorum give kodumuz gitmesin
istediğin tam olarak bu ise:
![]()
Bu kodları kullanabilirsin
PHP:on first login: set {oyuncu.%player%.puan} to 0 set player nametag to "&c%player% [%{oyuncu.%player%.puan}%]" on login: set player nametag to "&c%player% [%{oyuncu.%player%.puan}%]" command /puanver <player> <number>: trigger: if player is op: if arg 1 is online: send "&7Puan Ayarı = %arg 1% puanı değiştirildi, eski puan: %{oyuncu.%arg 1%.puan}%, yeni puan: %arg 2%" to player set {oyuncu.%arg 1%.puan} to arg 2 set arg 1 nametag to "&c%arg 1% [%{oyuncu.%arg 1%.puan}%]" else: send "&7Puan Ayarı = %arg 1% puanı değiştirildi, eski puan: %{oyuncu.%arg 1%.puan}%, yeni puan: %arg 2%" to player set {oyuncu.%arg 1%.puan} to arg 2
/puanver Oyuncu_adı Puanı şeklinde kod yazabilirsin, komutu sadece op'lar yazabilir
Peki [5]'i nickin altına ekleme ihtimalimiz var mı?eklemeyi unutmuşum dostum
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
skriptTag
TagApi
Skyrayfall ile yapılıyor OPeki [5]'i nickin altına ekleme ihtimalimiz var mı?
op olan bir çarda dene/sk reload yazınca hata vermiyor fakat ne adını değiştiriyor nede puan veriyor
Kendinde mi deniyorsun isme eklemeyi?op olan bir çarda deniyroum zaten puanları veriyor fakat bir önceki puanın üstüne eklemiyor
command /given:
trigger:
set player nametag to "&c%player% [%{oyuncu.%player%.puan}%]"