Minecraft Siteden Otomatik Viplik Satışı Plugini Lazım Anlayanlar Parası Neyse Veririm

canererdem21

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar Zaten Anlamışşsınzdır başlıktan Siteden Otmatik viplik satışı plugini lazım bilen biri kendi yapmıssa parası neyse veririm

canererdem21

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
@The_Razor_God @LordumS Beyler Sagolun O plugini biliyorum ama hem 5 tane eklenio en fazla hem premium 14 gun surelı bıde siteadı.buycraft.net bogle olmıo ve ingilizce bi sayfa onadan başka plugin ariyorum

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Öncelikle bir mobil ödeme sistemine erişimin olması gerek. Eğer erişimin varsa gerekli api'yi gerekli vip'ye ayarlayarak siteye koyman lazım. Daha sonra websender ile basit bir sistem oluşturman lazım. Bunları yaptıktan sonra birde deneme yapman lazım.

AnkaBilisimTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bir mobil ödeme sistemine erişimin olması gerek. Eğer erişimin varsa gerekli api'yi gerekli vip'ye ayarlayarak siteye koyman lazım. Daha sonra websender ile basit bir sistem oluşturman lazım. Bunları yaptıktan sonra birde deneme yapman lazım.
La Anlamadıgım Benim Sunucular'ın Bazılarında WebSend Bozuk Çalışmıyor PermissionsEX ile yapıyorum .(