Merhaba, ben Ahmet forum'a ilk defa katılıyorum

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Ahmet foruma hoş geldin. Ben Doğukan. Hobilerim agresif paten kullanmak (çaktırma zorlanıyorum -_- hava olsun diye yazdım daha yeni başladım) ve profesyonel güreşle ilgilenmektir. Beni zamanla tanırsın. Forumda iyi vakit geçirmen dileğiyle...

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Foruma hoş geldin! Şey bu forum biraz fazla gördü geçirdi yoksa şu anda forum 5 kat daha fazla gibi bir üye sayısı olucaktı.Ama aslında böyle daha iyi çünkü forum şu sıralar arınmış durumda arada sırada başka ülkelerden reklamcı botlar giriyor onlarada haddini bildiriyoruz :)
Bu forumda eskiden çok fazla terbiye almamış küçük çocuk vardı ve her şeyi mavhediyorlardı birçok yerde olduğu gibi. Ayrıca forum çok yavaş ilerliyordu ve bu insanların canını sıkıyordu bunun gibi bir kaç sorun vardı.Ama şu anda birçok sorun çözüldü! Herhalde forumda 20 mesaj üstü olupta kuralları okumayan yoktur. Biraz uzun yazdım özür dilerim, Yeniden hoş geldin! Ve merak ettiğim bir şey var, minecraftta ne yapmayı seviyorsun ve burada hangi tür konu açmayı planlıyorsun?

LoudCloin

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Seni animeye ve programlamaya başlatabilirim istersen :)
Anime bilemiyorum ama proglama olabilir tabikide.

Merhaba Ahmet foruma hoş geldin. Ben Doğukan. Hobilerim agresif paten kullanmak (çaktırma zorlanıyorum -_- hava olsun diye yazdım daha yeni başladım) ve profesyonel güreşle ilgilenmektir. Beni zamanla tanırsın. Forumda iyi vakit geçirmen dileğiyle...
Milli güreşcimiz olursun artık ileride :) sağol.

Hoşgeldin ve en içten isteklerimizle iyi forumlar, efenim. :)
Hoşbulduk, sizede iyi forumlar.
Yeni gelen herkes gibi konu açmışsın, hoşgeldin.
Şu Yeni Üye Konuları Çok Sıktı. Yinede Hoşgeldin, sefalar getirdin. :)
Tamam siz sıkıldıysanız konu bakmayın -.-
Foruma hoş geldin! Şey bu forum biraz fazla gördü geçirdi yoksa şu anda forum 5 kat daha fazla gibi bir üye sayısı olucaktı.Ama aslında böyle daha iyi çünkü forum şu sıralar arınmış durumda arada sırada başka ülkelerden reklamcı botlar giriyor onlarada haddini bildiriyoruz :)
Bu forumda eskiden çok fazla terbiye almamış küçük çocuk vardı ve her şeyi mavhediyorlardı birçok yerde olduğu gibi. Ayrıca forum çok yavaş ilerliyordu ve bu insanların canını sıkıyordu bunun gibi bir kaç sorun vardı.Ama şu anda birçok sorun çözüldü! Herhalde forumda 20 mesaj üstü olupta kuralları okumayan yoktur. Biraz uzun yazdım özür dilerim, Yeniden hoş geldin! Ve merak ettiğim bir şey var, minecraftta ne yapmayı seviyorsun ve burada hangi tür konu açmayı planlıyorsun?
Hoşbulduk, hepsini okudum.Teşekkürler, iyi forumlar.

Foruma hoşgeldin, iyi vakitler geçirmen dileğiyle.FORUM KURALLARINI OKUMANI TERCİH EDERİM.
Teşekkürler, iyi forumlar.

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anime bilemiyorum ama proglama olabilir tabikide.

Milli güreşcimiz olursun artık ileride :) sağol.

Tamam siz sıkıldıysanız konu bakmayın -.-

Hoşbulduk, hepsini okudum.Teşekkürler, iyi forumlar.

Teşekkürler, iyi forumlar.
Herkesi Takma Bu Forumda Takarsan Çok Sinir Olur Yada Çok Üzülürsün Bu Arada Arada Çok Fena Bir Tag Layf Yaptın :)