Benim anlamadığım olay neden ağlıyor ? Dünya da sanki tek onla dalga geçiliyor, tek onun tipi kötü, tek o dışlanıyor. Asosyalse dışlanır, insan kendine nasıl davranılacağını kendi seçer.15 yaş altı olabilme ihtimalin var anlamadıysan.
Kötülere bir şey olmaz. Emin ol, ama ahı kalırsa bilemem.şu an Susturulayım Susturulmayım Hiç Umrumda Bile Değil.
Onunla Dalga Geçecek Kadar Beyni Gelişmeyen *****lerin Konuşmaya Bile Hakkı Yok Bence.O Beyin Özürlüleri Bir Şekilde Mantık Olarak Katil Sayılıyor.İnşallah Gelecekte 1 Kuruş Paraları Bile Kalmazda Sokağa Düşerler.
Ama Lakin Bazı İnsanlara Bazı Af Edersiniz Ama Ahmak Serseriler Hep Sataşır Hemde Durup Dururken.Bu Nedenle de Bu İş İntihara Kadar Gidebiliyor.(Bu Arada @Erenbulbul Bu Mesajı Yazdıktan 3 Dakika Sonra Mesajı Atıcaktım Ardından İnternet KesintisiBenim anlamadığım olay neden ağlıyor ? Dünya da sanki tek onla dalga geçiliyor, tek onun tipi kötü, tek o dışlanıyor. Asosyalse dışlanır, insan kendine nasıl davranılacağını kendi seçer.
@Prefer 'in Dediği Gibi Kötülere Bir Şey Olmaz Ancak Ahirette O Dışladıkları Çocuğun Mangalda Pişirdiği Şiş Kebabın Eti Olurlarsa Çokta Güzel Olur Çokta Lezzetli Olur :Cşu an Susturulayım Susturulmayım Hiç Umrumda Bile Değil.
Onunla Dalga Geçecek Kadar Beyni Gelişmeyen *****lerin Konuşmaya Bile Hakkı Yok Bence.O Beyin Özürlüleri Bir Şekilde Mantık Olarak Katil Sayılıyor.İnşallah Gelecekte 1 Kuruş Paraları Bile Kalmazda Sokağa Düşerler.
Duygusal İkizimi BuldumBende Küçük iken Sınıf Başkanıydım.herkes Çok Konuşurda Bende Sinirimden Kafayı Yer Boğazlarım Yırtılana Kadar SUSUN !! Diye Bağırırdım.En Sonunda Hatta Bir Kaç Çocuğu Dövmeye Kalkışmışlığım Bile Vardı
(10 Çocuğu Dövmeye Kalktım 8'i Dayak Yedi :FASDAS )
İnsanlar kendi zayıflıkları olduğu için diğerleriyle alay eder bunu asla unutmayın. Hem sizin hayalleriniz belki bizim geleceğimizi aydınlatacak hayaller olabilir. Bu yüzden dalga geçmeyin, sizinle dalga geçenlere aldırmayın. Dış görünüşünüz ile dalga geçiyorlar ise onları hiç dinlemeyin. Emin olun bir süreden sonra sizin bundan etkilenmediğinizi görürlerse artık size sataşmıyacaklardır. Yani ne kadar içiniz kan ağlasa bile dışarı vurmayın. Sizin zayıf olduğunuzu gördüklerinde daha çok ileri giderler.
Bir deyim veriyim bu dediğim herşeyi içinizde yaşamanızla ilgili ;
Kan kussanız bile kızılcık şerbeti içtim deyin.
Bu arada benimde hayallerimle görünüşümle dalga geçtiler. Bunun için sizlere bunu söylüyorum.
seninle dalga geçenler (aynı bana ilkokulda şişman şişko dedikleri gibi) hakkını helal etmezsen cezasını çekerler herkezin bir kötü yanı vardır yani kimse kusursuz değildir mutlaka onlarında kusuru vardırBen de dersin ortasında kafa atmıştım içlerinden birisine
Keşke dalga geçmek olsaydı be abi, direkt benimle savaşıyorlardı sınıfın ortasında. Alay, dövüş falan yok. Sadece hakaret, hakaret ve yine hakaret. En sık da "Robot" lafını söylerlerdi. Cidden *******ı bile düşündüm. Hatta bahsettiğim o Litvanyalı kız ile konuşana kadar hiç kimsenin beni anlayamayacağını düşünürdüm.
Zaten doğru dürüst kimse anlamazdı ki. Burada bile herkes "Broly sinirli" deyip geçiyordu. Acaba ben neden sinirliyim, bunu düşünen oldu mu peki? Benim gibi duyguları olan 2-3 kişi düşünmüştür. Gerisi? "Aman şu adama bulaşma" veya "Senden mi korkucaz lan" deyip geçiyordu.
aynen herkes tektir kendi kıymetini bilmelidirİnsanların ne dediklerini çok umursuyoruz insan olarak maalesef. Ama şunu bilmemiz gerek ki teneke ne kadar boşsa o kadar çok ses çıkartır.Dalga geçince öbürlerin gözünde yükseldiğini düşünen egoist bir düşünce sisteminin bu ülkede silineceğini zannetmiyorum ve böyle bir düşünce sadece içinde ve bilinçaltında ezilmiş karaktersiz bir kişinin düşüncesi olabilir. Her insanın kusuru vardır bazılarının çok, bazılarının az ama unutmamamız gereken bir şey var ki o da kendinizin değerli olduğunu ve kimsenin sizi ezmeye hakkının olmadığını bilmektir.